reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki - LISTOPADOWE mamusie , zdjecia! :)

Pięknie wyglądacie dziewczyny,od kazdej z nas bije tyle radosci!
Ja rozstepy mam na piersiach..niestety.Na brzuchu mam po poprzednich ciazach w okolicach pępk, ale takie jasne..wiec nie sa mega widoczne.Teraz czekam na wysyp kolejnych albo i nie(mało prawdopodobne):crazy:Smaruje sie kremem Sexi Mama i zwykłą Oliwką po kąpieli, ale jak juz pisałyscie, mają byc to beda nie to nie.Moja kolezanka po 3 dzieci nie ma ani jednego:szok:

reklama
mi wyskoczyły w 22 tygodniu a smaruje się non stop oliwką i balsamem na rozstępy :no: brzuch jak po spotkaniu z Freddiem Krugerem :no:

mnie sie jednak wydaje że sama oliwka nie wystarczy niestety.
moja kumpela na samej oliwce dorobiła sie niestety mega rozstepów.
i fakt meago wyszły w 38 tyg
ale to moje zdanie,

Ja niby póki co nie mam, ale to i tak genetyczne, więc jeśli mam mieć, to będę mieć. Ale dla świętego spokoju smaruję emulsją babydream, bo długo stosowałam oliwkę, ale jakaś taka tłusta była:-D

No tak to jest jak ktoś będzie miał to będzie miał a jak nie to nie moje mamie po 4 dzieciach nie wyszly wiec może i ja nie bede miec.Mojej koleżance wyszly w 38 tyg a tez już myslala ze nie bedzie miec.Takie to niestety jest.

całą poprzednią ciążę się smarowałam kremami na rozstępy regularnie 2-3 razy dziennie i co? cycki caaaałe w rozstępach i od pasa do kolan prawie, po zewnętrznej stronie ud :(
a teraz 2 razy dziennie oliwką, jak wyjdą to trudno :(

Widzę,że sie nowe brzuszki pojawiły - piękne jesteśmy zarówno te małe jak i duże :)

Co do kondycji mojej skóry to ja rozstępy mam w pozostałości po okresie dojrzewania... póki co ciązowe mi nie wyszły. Smaruję sie po każdej kąpieli oliwka.

A to my przed wyjazdem do ginekologa :p My to dopiero szybko rośniemy :D
DSC01801.jpg

Załączniki

• DSC01801.jpg
    DSC01801.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Do góry