reklama

Nasze brzuszki

Ciril ślicznie!
Ja też chyba będę musiała zacząć ćwiczyć ale ja mam słomiany zapał do ćwiczonek. Zawsze jak zaczynam to po miesiącu już coraz rzadziej i rzadziej..:zawstydzona/y:

bo moje wymiary w 35 tyg to:
106/118/105 (biodra/brzuch/biust) :szok:

reklama
To i ja się ciekawości obmierzyłam, bo ostatnio tylko w biuście, jak mu powiedziałam ile, to mu oczy wyszły :-D: 100/110/102 :szok:

Tylko ja jestem ogólnie dobrze zbudowana i takiego średniego wzrostu. Przed Martynką miałam rozm 38, a teraz chyba 42 zostanie :-(. Obecna ciąża, to efekt obietnicy, że się za siebie wezmę. Nie chciało mi się za bardzo męczyć po Martynce, bo w perspektywie kolejne dzidzi, to teraz już nie ma zmiłuj :sorry2:. Mam do zrzucenia jakieś 15-17 kg w zależności ile zejdzie po ciąży (bo na dzień dzisiejszy , to ze 25 kg będzie) :sorry2: więc jest nad czym pracować.

Kasia mi na dzien dzisiejszy pozostaje do zrzucenia tez jakies 25kg....po porodzie pewnie jakies 18:-(bo teraz mam jakies 17 na plusie plus 8 sprzed ciazy......trudno.bedziemy walczyc;-)

Kasia mi na dzien dzisiejszy pozostaje do zrzucenia tez jakies 25kg....po porodzie pewnie jakies 18:-(bo teraz mam jakies 17 na plusie plus 8 sprzed ciazy......trudno.bedziemy walczyc;-)

Spoko, bo jak patrzę na moje zdjęcia ze studiów, to się łezka w oku kręci :zawstydzona/y:. Ale plan ambitny mam. No i na 100 procent zapalnuję wszystko co i jak żeby mi się nie znudziło, bo to wtedy już będzie masakra :nerd:

reklama
A ja nie wiem ile bede musiala zrzucic bo jak maks bede miala do porodu na plusie jakies 12 to tylko sam brzuszek i nie wiem ile mi zejdzie zaraz po porodzie Ja sie nie martwie odchudzaniem zobacze jak uridze jak bede wygladala i wtedy sie pomysli :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry