reklama

Nasze brzuszki

reklama
Wczoraj jak byłam w sklepie z moją siostrą i poszłam do kasy pierwszeństwa dla kobiet w ciąży to przede mnie podchodzi babka z małym dzieckiem i do mnie że to jest kasa pierwszeństwa i ja jej mam ustąpić. Ja się tak na nią patrze i na siebie i się śmieje.A kasjerka do tej babki czy ona nie widzi że ja jestem w ciąży...... Miałam na sobie czarny sweter i to może dlatego nie było tak widać. Zresztą jak się mnie ludzie pytają który miesiąc i mówię że 9 to mi nie wierzą... A mi się wydaje że mam wielką piłkę przed sobą. Ale pępek też mam wklęsły.:)

marma PARANOJA HEHEH nORMALNIE LUDZIE SA GENIALNI mOGLAS JEJ POWIEDZIEC ZE TO NIE KASA pierszenstwa dla matek z dzieckiem tylko dla ciezarnych
:-)
Ja spotkalam wczoraj znajoma to mi pwiedziala ze mam sliczny zgrabny brzuszek hehehe

To nie chodzi o niewierzenie czasem po prostu ludzie nie chcą widzieć tych brzuszków :wściekła/y:
Mnie wq... jak stoję i czekam ale żeby ktoś ustąpił - gdzie tam.
Na razie 3 razy mi się zdarzyło że ktoś mnie przepuścił.
Ostatnio stałam na poczcie - specjalnie poszłam do takiej gdzie nie trzeba pobierać paragoników i czekać na wywołanie numerka.
Ech same babcie i żadna dosłownie nie przepuści a chciałam fax wysłać - spytałam pani w okienku czy musze stać aby wysłać - z miną dosłownie srającego kota odpowiedziała, że tak.
Jedno okienko otwarte, ludzie płacą rachunki więc schodzi się trochę z tym a ja tylko chciałam fax wysłać :wściekła/y:
Przepraszam za wyrażenie ale byłam wściekła jak nic.
Usiadłam na ławce i czekałam aż godzinkę na swoją kolej.

ludzie są chamscy, a najbardziej ci starsi którzy od młodych wymagają ustąpienia im miejsca w "tramwaju".zwyczajnie nie chcą widzieć.

Co do brzuszków, ja proponuję wkrótce założyć nowy brzuszkowy, ale dla "pomniejszających się":-p Ja mam na bank dyche ciążową do zrzucenia plus 5 z przed czyli 15, po prostu bomba:-):-):-) planuje zacząć coś robić ze sobą od listopada mam nadzieje że w miesiąc dojdę do siebie. Jakiś doping by się przydał :-p co wy na to dziewczyny:confused::cool2: czy to tylko ja jestem taka wielka??:zawstydzona/y::szok::confused:

reklama
Ja mam w ciąży +10 ale sprzed ciąży też mialam trochę nadprogramowych kilogramow więc też muszę się za siebie wziąść po porodzie.

A mi nikt nie ustąpil nigdzie pierwszeństwa aż do dziś stałam do kasy w kolejce i taki starszy pan mnie przepuścił przed siebie, bylo mi bardzo miło:tak::tak:
Justynko- Madzia ma rację teraz tak naprawdę jeszcze nie wiadomo bo dopiero co urodzilaś i musisz troszkę poczekać z tymi obliczeniami ile trzeba będzie zgubić;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry