Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie sytuacja kształtuje się podobnie, no dobra, identycznie ;-);-);-)u mnie tak z 16/17 choc marzy mi sie 20 w dółNo i jednak znow opadł brzusio
(choc delikatnie)i co dalej
![]()
No to jestesmy dwa forumowe slonikito tez jakis zaszczyt nie?....
ja sie mierzylam i w pasie mam 107 i jakos nie wiem jak to sie dzieje bo widze jak mi tez brzuch rosnie a w obwodzie jakby nie przybywa za wiele.tylko w nodze to ja mam teraz tyle co przed ciaza mialam w pasie!!!:-(

Blond Ty to jesteś niemozliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gusia spokojnie to tylko te dwie))) sie ciesza
a reszta chce jednak wrocic do siebie
ja mam 162 cm i ledwo sie juz kulam
![]()
Blada ja jestem ciut nizsza 160 cm i tez sie kulam a te 100 kg na karku to poprostu masakra chodze jak kaczka nie obrazajac tych pieknych ptaków głowa najpierw potem brzuuusio a na koncu d..a :-)

Blada ja jestem ciut nizsza 160 cm i tez sie kulam a te 100 kg na karku to poprostu masakra chodze jak kaczka nie obrazajac tych pieknych ptaków głowa najpierw potem brzuuusio a na koncu d..a :-)

pieknie napisane.ciekawe jak to zrobiła? odchudzała się w ciąży??a mnie ostatnio wystraszyla pewna dziewczyna z ktora czekalam w kolejce do gina i mowila ze ona wazyla 80 kg w momencie przyjecia do szpitala i dokladnie tyle samo po porodzie:-(jak to kurde jest mozliwe....?