blond_20
Czarownica
nie no chodzilo o to ze jak poszla rodzic to wazyla pozniej tyle samo ile 3 dni wczesniej to znaczy nic jej nie spadla waga mimo ze urodzila...cos mi sie wierzyc w to nie chce...ciekawe jak to zrobiła? odchudzała się w ciąży??![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie no chodzilo o to ze jak poszla rodzic to wazyla pozniej tyle samo ile 3 dni wczesniej to znaczy nic jej nie spadla waga mimo ze urodzila...cos mi sie wierzyc w to nie chce...ciekawe jak to zrobiła? odchudzała się w ciąży??![]()
Asia - he he he... chyba że ją tak dobrze karmili w szpitalu :-) zjadła tyle ile ważyło dziecko i wody płodowe :-) chyba, że wychodząc ze szpitala ważyła się z dzieckiem na ręce i kamieniami w kieszeniach ??

I siedziała taka szczuplutenka, wysoka babka, tak cos koło 40-stki i mowi, ze ma corke 21-letnia i 16-letniego syna, a w pierwszej ciazy przytyła ponad 40kg, a w drugiej 35
A taka figure ładna miała, ze szok, az sie mi wierzyc nie chciało 
Normalnie szok, na szczescie normalne zdrowe dziecko, ale masakra 
i tak przez 6 lat się ich nie pozbylam to liczę na to że teraz się pozbędę i z tej i z poprzedniej ciąży,