• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze brzuszki

Na razie wklejam mojego arbuza i Twój grejfucik;-)
obraz226lb7.jpg
AAAAAAAAAAAAAAAAA Kaka ty czarownico:-p
Tak dla ścisłosci to fota Moja i kaka. Tylko na dzień dzisiejszy mój brzusio jest większy:-p

CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam bardzo podobny:tak:

reklama
Czarna ja zartowalam :-),Napisalam ze brzusi juz jest widoczny wiec pieknie Ale laseczka z ciebie tylko pozazdroscic :-).
Ja jak ide ulica to wszyscy patrza i na moj brzuch i na mnie i mysla sobie biedne dziecko zaszlo w ciaze hihihihi.Wiecie ja wygladam gora na 17 lat hihihihih
A jak urodze to beda pewnie mysleli ze to moje rodzenstwo hihihihih

reklama
Ale sliczne domki:-) Czarna masz bardzo podobny brzuszek do mojego:tak: Jeszcze nie wszyscy znajomi wiedzą,że jestem w ciąży:-D Bo za bradzo nie widać:szok: Dzis wg @ to 18 , 4 tc. Chciałabym się umówic na USG na 17 albo 24 czerwca. Mysle,ze wtedy będę już wiedziała kto tam sobie w brzusiu mieszka:-) Jak sie zechce pokazać oczywiscie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry