• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze brzuszki

Ja nosze swoje ciuszki i zazwyczaj obcisłe albo tuniki (które bardziej powiekszają:rofl2: )wiec nie ma bata wszyscy widza brzusio. Tymbardziej ze wczesneij go prawie nie było:-p

reklama
dziewczyny przepiękne brzuszki, na razie widać różnice w wielkości ale za 2-3 miesiące będą zbliżone :-)
Ja wkleję mojego olbrzyma jak syn wróci z aparatem z wycieczki pod koniec tygodnia

A oto mój brzusio jeszcze glodny:-D
zdjcie015bt1.jpg

Hej Dziewczyny! Gratuluje Pieknych Okazow Dzidziusiowych brzuszkow :)
Moj jest 20-tygodniowy. Od poczatku przytylam 8kg........ (Z Julka mialam do porodu 23kg na plusie, wiec moze juz tak mam ;-)

Załączniki

• b2.jpg
    b2.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 74
super brzuszki dziewczyny!
gosiakuprewicz mój brzuszek jest podobnych rozmiarów ale to moja pierwsza ciąża i do tej pory przytyłam jakieś prawie 5 kg:rofl2:

reklama
czesc dziewczyny !! Mojego brzuszka jeszcze tutaj brakuje, zrobie zdjecie dzisiaj, najpozniej jutro i doklee :-) super macie brzuszki !! ja poki co oswajam sie z moim rosnacym brzuszkiem. Nigdy nie byl plaski, ale mialam nawyk "wciagania go" i zapomianm sie czasem i tez probuje wciagnac:) tez amcie taki twardy ???? tzn twardszy niz normalnie??
Pozdrowionka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry