• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze brzuszki

reklama
Andzia21 juz Ci pepek wystaje?
Na moim brzuchu (obejrzalam wczoraj dokladnie) jest masa labiryntow zylnych, na biodrach rozstepy :baffled:, a w miejscu po kolczyku nieladna dziurka :( Realia bycia Mama :) A! I pojawil sie nieoczekiwanie pieprzyk :) Ale i tak Kocham swoj brzuszek, bo dzieki niemu nosze pod sercem Ta Mala Oczekiwana Istotke :P Trzymajcie sie cieplo Dziewczyny :)

Nio to i Ja z moim brzusiem...:-)

zdjcie001dg6.jpg
zdjcie002at1.jpg

I moja piłeczka bez ubrania
zdjcie004ct3.jpg

mi też piersi duzo nie urosły dalej mieszce się w niektore staniki, są tylko pełniejsze. Ja mam jedynie uczucie ciężkości ale to od brzucha, wydaje m sie wielki i cięzki, a waga idzie w góre

reklama
Andzia CUDOWNY. Piękny domek dla twojej dzidzi.

PIekny, sliczny, jedyny :)))
Powiedzcie, czy wedlug Was duze piersi w ciazy i po niej (przy karmieniu) to dla Was blogoslawienstwo, radosc czy tez utrapienie???:-p
Hmmmm miło miec czasami czym pooddychać:-p:-D jak normalnie sie prawei nie ma:-p:-D
Andzia sliczne mieszkanko :tak: i sliczne piersi:tak:
U mnie jest brzuch a nie ma piersi :no: ale mam nadzieje ze i tak mleko sie znajdzie
w tych miniaturowych piersiach hihih
Dorotka ja przed ciażami miałam takie średnie B (ale po dwóch karmieniach cieżko powiedziec aby one przypominały normalne piersi:baffled:) teraz mam średnie C a przy karmieniu moze i do (małego) D dobije:rofl2: I sie nie amrtw wielkośc piersi nie świadczy o tym czy bedzie pokar czy nie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry