• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze brzuszki

Magdziunia piękne fotki. I ty ślicznie wygladasz. Widać tą radość i całkiem ładny juz brzusio;-)
ps a ta Twoja psiapiólka też w ciązy, na kiedy ma?

reklama
Dziękuję Czarna - brzunio rośnie powolutku, ale mierzę co tydzień obwód i wiem, że się zwiększa.
Tak moja psiapsiółka też jest w ciąży - ma termin na wrzesień.

Ej no no prosze MAGDZIUNIA brzusio prześliczny aż sprawdzałam który to tydzien bo taki duuuży!!!Twoja dzidzia to pewnie będzie jakiś pływak tyle ma tam miejsca do buszowania ;)))

Minisiu pływak to napewno i po mamusi i po tatusiu - ale tak się zastanawialiśmy obydwoje ostatnio, że jeśli będzie dziewczynka to może damy jej na imię Otylia ;-):-D

A mnie się wydawało, że nie rośnie wcale ... a jednak ... ja tego nie widzę na codzień, a na zdjęciu jak najbardziej.

Hehe magdziunia Otylia bardzo fajniutkie imię:tak: a brzusio jest taki jak byc powinien.

Dziś moja sąsiadka była wręcz w szoku ze ja jestem w ciązy i ze to juz 5 miesiac. A byłam w obcisłej bluzce gdzie brzusio piknie widać:tak::tak: A ona sądziła ze to jeszcze po córeczce:rofl2:

dzięki dziewczynki :-)
magdziunia ślicznie wyglądasz, bardzo ładne zdjęcia, muszę też jakąś sesję w plenerze na pamiątkę dla dzidzi zrobić. Z Sebą mam tylko dwa zdjęcia kiedy widać już było brzuszek

reklama
MIrabelka i Mdziu sliczne te wasze brzuszki i jakie wielkie :-)
Mnie tez sie wydaje ze mi nie rosnie a jak stane przed lustrem to widze nawet po sniadaniu mam juz taki duzy jak po calym dniu jedzienia hihih :-)
Jak ostatnio szwagier zrobil mi zdecie tez nie moglam wyjsc z podziwu ze taki duzy brzusio hihihi
A apropo zdjec to ja wlasnie juz tak sobie mysle od kilku dni ze trzeba nacykac zdjec aby byla pamiatka w ciazy.Ja mam tylko aparat ten normalny ale to przeciesz nie przeszkadza.ZA niedlugo kupie sobie klisze i bedziemy cykac z M zdjecia.I chce kilka klisz wycykac i jak dzidzi bedzie tez jej bedziemy cykac aby byla pamiatka bo to i dla nas i dla dzidzi bedzie pamiatka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry