• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze brzuszki

reklama
Mirabelka ja tez mam takiej wielkosci brzusio, tylko ja juz jestem 5 kg na plusie:no: troche mnie to martwi, bo gdzie tam pazdziernik, mam tylko nadzieje ze jak jest tak cieplo to za bardzo sie jesc nie chce i ze nie bedzie mi tak szybko przybywac kg. Moj brzusio chyba caly czas teraz bardzo rosnie bo skora mnie bardzo na brzuchu swedzi, ale to tylko powod do dumy:tak:

Mi przybyło już 6 kg i też swędzi mnie skóra na brzuchu czyli mała mi rośnie:-)
Ale mam tez czasem tak że jak się schylam na bok to tak naciąga mi się skóra az mnie to boli.

Mój brzusio coś nie chce rosnąć. Wygląda jakbym po prostu przytyła.
Zazdroszczę Wam troszkę!
Ale to pewnie dlatego, że jestem wysoka i troszkę przy kości.
Jak na razie 5kg do przodu - ale większość to mi chyba z tych kilogramów w cycki poszła ;)
Muszę zatrudnić M. do zrobienia fotki...

Mirabelka naprawde fajny Arbuzik :)
A Magda wyglada przeslicznie w ciazy. Pogoda, jak widac dopisala, nastroje tez :) Wydaje mi sie, ze polowka ciazy to najprzyjemniejszy okres :) Trzymajcie sie cieplo Dziewczyny!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry