• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Nasze brzuszki

reklama
dzięki dziewczyny. Mój brzusio to taka doklejona piłka, fakt ze w tyłku i nogach tez przybrałam ale w poprzednich ciążach jakoś tak brzusio inaczej wyglądał a teraz typowa piłka do przodu. Moze to znak ze na 100% nosze synka:-p

a kibicuje od zawsze może synka zaraze:laugh2: bo laura juz krzyczy gollllllll:laugh2:

No niby ten kształt powinien sugerować że to chłopiec bo ja tak miałam a do tego pępek mi wywaliło no i był kozoczek a teraz mam brzuszek jak z Wika wiec pewnie Weronisia na 100%
Ale mnie dzis moja smerfetka kopie!nawet w nocy mnie obudziła! a od wczoraj miałam jeden i dzis jeden skurcz ten przygotowujacy tzn.brzuch mi sie twardy zrobil, niby to normalne juz teraz ale sie wystraszylam!

Ja w poprzednich praktycznie nie miałam żadnych skurczy przepowiadających. Ale teraz juz zauważyłam kilka razy takie delikatne napiecie w dole brzusia i twardy jak kamień wiec to chyba też to:baffled::baffled::baffled:
Ale mi sie wydaje ze to dlatego ze za nic w swiecie sie nie oszczedzam na podwórku juz obstawiaja ile wczesniej urodze przy tych biegach jakie mam za małą, ale co mam zrobić. Przeciez dziecko musi wyjść na dwór a że ona takei żywe srebro to inna sprawa

No to jakies zawsze pocieszenie dla mnie, ja tez przy mojej dwojce nie posiedze chociaz maz naprawde mnie wyrecza kapie ich i bawi sie z nimi to zabiera na przejazdzke rowerowa albo gra z malym w pilke ale i tak ja mam mnostwo roboty

Czarna, przede wszystkim, to gratulacje polmetku!!! Slicznie wygladasz!!! :tak:
I dziewczyny jeszcze raz wyrazy podziwu!!!! Przy dwojeczce w ciazy!!!! A taki szkrabik jak Laura Czarnej to wiek idealny "do maratonow" :):laugh2:
Magda ja tez dopiero w lipcu (pod koniec) MOZE dowiem sie, co pod serdusiem nosze:) ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry