reklama

Nasze brzuszki

agamir i dorota123456789 śliczne te "domeczki" Waszych maleństw, takie kształtne. Ja mam jakiś taki mało okrągły, bardziej rozchodzi mi się po bokach:blink:I ja mam jakoś tak wysoko osadzony w porównaniu do Ciebie dorotko...Eh ta anatomia to jest ciekawa dziedzina nauki...

reklama
Antuanet - powiedziałabym bardzo, to był mój jeden z ulubionych przedmiotów na studiach na AWF-ie.
A brzuszek najważniejsze, że rośnie ... każdej z nas inaczej.
Ja na przykłąd mam też rozlany na boki a nie szpiczasty i zobaczymy czy sprawdzi się moje przypuszczenie, że noszę pod serduszkiem dziewczynkę.

Dorotko brzusio śliczny masz już. A powiedziałąbym po kształcie, że na chłopca.
Więc nie ma reguły.

Ostatnia edycja:
Dorotko rośniesz nam w oczach. Oliwka ma gdzie fikać:tak: a ja sie bałam ze mój jest duży:-p:rofl2:

Czarna ty to umiesz rozweselac Tys jest boska hehehe
Dziekuje za dobre slowa Nio a mnie sie wydaje ze brzuszek stoi w miejsu :tak: ale sie myle bo mierze sie w pasie i rosnie;-)

Antuanet masz racje ja mam nisko brzuszek i zawsze mi tak rosl i nie wiem od czego to zalezy.

Dziekuje dziewczynki za mile slowa :tak:

Fajne brzusie.

Jak spotykam znajomych na ulicy to jedni mi mówią, ze mam duży brzuch inni że mały...sama nie wiem co mysleć. Swój brzusio wkleje w środe:)

A ja mam dość jak mnie ludzie porównują...niektóre komentarze są w zupełnosci zbędne. Czasami olewam wszystko a czasami jednak mi przykro:baffled:

reklama
Ja sie nie przejmuja opiniami bo jeszcze z krytyczna sie nie spotkalam.Ja sie sobie podobam iM i to jest najwazniejsze hehehehe.

CZARNA pokaz teraz swoj brzusio czy jeszcze nie chcesz ????????? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry