reklama

Nasze brzuszki

reklama
ja przytyłam narazie tylko 7 kg i mieszcze sie we wszystkie spodnie musialam tylko kupic bluzki bo te byly mi poprostu za krótkie
moze fajnie jest miec maly brzuszek ale za to miejsca w autobusie nikt nie ustapi bo prawie nie widac:-(
A kto powiedział ze jak brzusio widac to ustąpią miejsca w autobusie:confused: wsio zależy od wychowania:-( a mało jest wychowanych:crazy:

Mi wczoraj babka w sklepie gratulowała ciaży i pyta sie 3 czy 4 miesiąc:szok::szok: wiec ja mówie ze prawie 6 ona w szoku:szok::szok:. Toć jak mozna pomylic arbuzika z melonikiem??????????? Przeciez mój brzuchol to z daleka widac:laugh2::laugh2: Moze chciała byc milutka:-p

Tirli pozdrawiam ja tez mam taki brzuszek czyli niewielki i wszyscy mowia ze wygladam dopiero na 4 miesiac ale sie nie przejmuje bo lekarz mowi ze synek zdrowy:-)

no niestety wychowania to coraz mniej:wściekła/y:
ja jak tydzień temu byłam w sklepie z odzieżą ciążową i chciałam sobie kupić bluzeczkę kobietka patrzyła na mnie jakbym zabłądziła a kuzynka która pracuje w h&m powiedziała mi że jest wyprzedaż spodni ciążowych wiec sie przeszłam zobaczyć a tam szok najmniejszy rozmiar to taki w które weszły by trzy takie jak ja wiec już nie wiem czy sie śmiać czy płakać ;-) ale pocieszam sie faktem ze córeczka zdrowa i skora do figlowania ;-)

Mi wczoraj babka w sklepie gratulowała ciaży i pyta sie 3 czy 4 miesiąc:szok::szok: wiec ja mówie ze prawie 6 ona w szoku:szok::szok:. Toć jak mozna pomylic arbuzika z melonikiem??????????? Przeciez mój brzuchol to z daleka widac:laugh2::laugh2: Moze chciała byc milutka:-p

Ty masz taki brzuchol jak ja 3 miesiące temu:) więc babeczka mówiła prawdę.

A to ja w 25tyg. Z nowym nabytkiem - spodniami na sobie za całe 20 zeta:)

dsc00146lu7.jpg

Kaka mamy bardzo podobne brzusie wielkosciowo. Tylko ze mamy jnne budowy ciała wiec inaczej na nie patrzymy:tak:

Ja w czoraj kupiłam fajną bluzeczke na ryneczku z 35 na 30 zjechał wstawie fote jak zrobie zdjatko z 6 miesiaca:-p

Mi się wydaje że wygladam conajmniej na 8 miesiac....
A spodnie są z licrą i nie obciskają. Czarne do wszystkiego pasują więc troche w nich polatam. Tylko nogi sobie muszę opalić;-)

reklama
Ale fajny brzusio Kaka.

Czarna jak zwykle pełna humorku - uśmiałam się do łez.

Co do ustępowania miejsca, to się zgodzę.
Byłam w zeszłym tyg w Warszawie z koleżanką na zakupach i wsiadłyśmy do autobusu.
Było jedno miejsce wolne koło pani, przesuneła się a jak chciałam usiąść to wepchnęła się starsza kobitka i spojżała na mnie jak na wariatkę.
Dobrze, że jakiś pan wraz z żoną zaraz się zerwali i ustąpili miejsca.
A ta baba spojżała i prychnęła.
Wstrętna ... wrrrrr :baffled:
Jednak są jeszcze życzliwi ludzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry