reklama

Nasze brzuszki

reklama
Niestety z naszymi fotkami musze poczekac. M ma przyniesc aparat kolegi i mamy je wrzucic, a jesli znowu zapomni to zrobie w koncu telefonem:)tylko ciekawe kogo bedzie na nich widac:P

Widze, że koleżanki "chwalą się" brzuszkami: :-) Są słodkie ;) Ja po moich dzisiejszych pomarach mam wymiary 3x B 95 93 95 (biust, brzusio, biodra) a wogóle to martwie sie ze brzusio mam zamały i moja pani doktor mówi że dzidzia też jest zamała. A jak ma być po mnie duża jak ja zawsze kruszynka byłam.

ja bylam na tym usg trojwymiarowym i powiem Wam ze warto zaplacic.wiem jak Rafalek wyglada. jaki ma nosek i usta. i nawet sie usmiechnal na jednym zdjeciu:)))ale dzisiaj go cos nie czuje, i wczoraj wieczorem tez:(a zaczynam sie martwic:(((

U nas jest wiecej niz jedno ale są długie terminy oczekiwania i też sie nie mało płaci teraz chyba 150 zł (cena zależy od tygodnia ciąży tak jakoś dziwnie ustalili) ale jest bardzo dokładne widac wszystko nawet dziurki w nosie :tak: i na płytke DVD nagrywaja badanie bedzie super pamiątka.

reklama
Blond ja wierze ze bedzie dobrze z RAFALKIEM ale jak sie martwisz to idz do szpitala tam cie zbadaja i zrobia usg i bedziesz spokojniejsza Dawaj nam znac co u ciebie Moze sie poloz i zjedz cos slodkiego to Rafalka moze pobudzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry