• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze brzuszki

A ja sie dzisiaj wazyłam i przytyłam 2-3 kg :szok: Ale rzuciłam tez palenie z dnia na dzien praktycznie, jak sie dowiedziałam o ciazy, wiec przez to tez przytyłam pewnie, heh ogolnie to duzo w sumie jem i nie umiem sie ograniczyc, bo po prostu szybko sie robie głodna i juz :no: Ale w sumie najgorzej sie obawiam duzych roztepow, bo mysle ze z waga nawet jak w ciazy przytyje duzo to po porodzie sobie jakos poradze, a na razie jakos nie mam siły sobie, a tymbardziej dzidzi odmowic czegos na co mamy ochote akurat :laugh2: hi hi

reklama
no ja w pierwszej ciazy tez ciagle czulam glod i jezeli czegos szybko nie zjadlam to na wymioty mnie bralo, ale teraz cale szczescie jest lepiej, tzn wymiotuje bardzo, ale z tym glodem nie jest tak zle;)) no i nie mam zachcianek na slodycze jak poprzednio tylko jakies kotleciki i surowka z kapusty kiszonej - od tesciowej mniammmmmmmm!!!
najgozej jak na uczelnie mam sie wybrac bo z rana to zawsze rozmawiam z klozecikiem;)) ech...

haha, kaka82, coś mi się pomyliło, skakałam po postach, żeby przeczytać wszystko co napisałyście w czasie weekendu... chyba za szybko czytałam. Oj, już nie dobrze ze mną ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry