reklama

Nasze brzuszki

reklama
Taki śliczny brzusio Ciril.
A kreska czyli linea negra zaczyna pojawiać się od II trymestru u niektórych kobiet a przeważnie bliżej III.
Im ciemniejsza karnacja tym bardziej wyraźna ciemna kreska.
Ale na szczęście znika po porodzie.
Hmmmm mi w żadnej ciązy jak dotąd sie nie pojawiła ciekawe jak bedzie teraz:confused:

Ciril niepowiedziałbym ze tam jest juz 104:cool2: mi sie malutki wydaje.

Moj ślubny wczoraj mnie zaskoczył mówiac ze maluch chyba z 6 kg bedzie miał. Wiec ja pytam skad takie przypuszczenia a on na to ze juz teraz mam taki brzuch jak z Laura do porodu.:szok::szok::szok: Ja oczy robiłam bo z Laura do porodu miałam 110 a tu mam teraz 90:nerd: fakt ze teraz bede miała wiekszy ale przegiął na całej lini:cool2:

Ciril śliczny brzunio, a jaki meszek na nim, ja to mam mech! i taki czarny, a wcześniej tego nie było. Za dużo testosteronu mam :-p:-p
Moj ślubny wczoraj mnie zaskoczył mówiac ze maluch chyba z 6 kg bedzie miał. Wiec ja pytam skad takie przypuszczenia a on na to ze juz teraz mam taki brzuch jak z Laura do porodu.:szok::szok::szok: Ja oczy robiłam bo z Laura do porodu miałam 110 a tu mam teraz 90:nerd: fakt ze teraz bede miała wiekszy ale przegiął na całej lini:cool2:
Czarna, chłopy tak mają, mój jak czasem coś palnie to tylko usiąść i płakać.A w stosunku do siebie zero krytycyzmu.

Ciril przyjemniutki ten domeczek dla Waszej Kruszynki;-)
Ppataqa sympatyczne brzusio. Widzę po tle na fotce że masz fajny ogród do wypoczynku...trochę zazdroszczę;-)

ppatqa ślicznie wyglądasz. Czy to jest ta altana w tle co ją robiliście?? A teo wilczura z pierwszej foty bym ci porwała. zawsze miałam pieski tej rasy:-p

reklama
tak to ta altanka teraz przed nią sto basenik, na górze Crezy imie pasuje bo to pies z ADHD, niżej Maior mieszanka kaukaza za stafordem, ale w zachowaniu misio

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry