reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasze brzuszki

reklama
jak jest matryca 3,2 tez wystarczy......tak naprawde to a aparacie cyfrowym jest wazny procesor...ja od od roku mam Canona 1S IS i ma matryce 3,2( i nie narzekam na jakosc zdjec-a pracuje w firmie fotograficznej :)i bywam bardzo wymagajaca co do zdjec :) )...oprócz tego mamy też lustrzanke Canona EOS 300( tak na marginesie najlepszy z całej tej lini)...dwa aparaty....dwie mozliwosci....mój maz ma cyfrówe, ja lustrzanke...jestem wierna tradycyjnej fotografii :)

Monia ja mam Canona EOS Elan || E i tez go uwielbiam. Obiektywy: 28-105 i 100-300,oprocz tego pierscienie do makro. Cyfrowka Pentax optio sv. Ale tez uwazam ze nie ma to jak normalna lustrzanka. :)

w lustrzankach lubie tzw. rozmydlenie...zdjecia sa naturalne...natomiast ( dla wprawnego oka) z cyfrówki zdjecia sa przerysowane a kolory czasami nienaturalne jak z bajki.....oczywiscie wszystko zalezy od laboranta który obrabia zdjecie na labie :)...ze juz nie wspomne o otrzymaniu naturalnego kolorytu skóry :)

reklama
Do góry