Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja niestety nie mam aparatu cyfrowego ale mąż przebąkiewa o kupnie kamery bo stwierdził że chce poród nagrywać a w zasadzie przecięcie pępowiny i nie zważa na to że ja jestem całkowicie przeciwna.
prawda jest taka ze pewnie nie bedzie miał czasu na filmowanie albo z przejecia zapomni.....poza tym to juz lepiej zdjecia zrobic...najlepiej z za twojej głowy.....bedzie bardziej estetycznie
sama jestem ciekawa czy mój cycorek zabierze aparat
Pewnie się ze mną tak drażni ale mnie tym denerwuje, ajak pytałam polożnej u gina o poród rodzinny to stwierdziła żeby mąż wziął sobie kubeł zimnej wody.
monika, to Ty ekstra obeznana jesteś
ja też kocham canony najpierw miałam 1000FN, potem eos 300, teraz mam canona s1 is - jestem wybredna, a w tym aparacie zakochałam się
mój mąż uwielbia olympusy, najpierw miał olympusa E-10, teraz kupił olympusa E-300, a zastanawiał się nad canonem D 350, w końcu pozostał wierny olympusowi
niedługo będziemy musieli kupic "zabawkę" naszej myszce, coby naszych nie ruszała to smao z kompem - każdy będzie miał swój