reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze Brzuszki

Mata piękny okrąglutki brzuszek, ja tam tłuszczyków nie widzę, tylko piękne mieszkanko nowego lokatora

śliczne te wasze brzuszki już są i teraz już będą coraz piękniejsze!!!

reklama
Mata bardzo ładny brzuszek ;-). Ja ciągle nie mogę się nadziwić że na tym etapie już tak może byc widać brzuszek :tak:

Mata sliczny brzuszek :)
I jaki tluszczyk ? :) oj Dziewczyny normalnie za nic Wam wierzyc nie mozna ;) :) :)
wszystkie tylko o tluszczyku pisza, a jak zdjecia wklejaja to super dziewczyny :)
nic tylko pozazdroscic :)

ja w tej ciazy tez mam duzo wiekszy brzuch niz w poprzedniej w tym samym czasie, ale Pani Doktor powiedziala, ze przy drugiej ciazy to normalne :)

atan ale masz już super brzusio ;)

ivi zazdroszczę figurki,ale pozytywnie ;)

wszystkie brzusie fajne,bo i fajni ich mieszkańcy ;) u mnie nie widać póki co,ale ja jestem konkretna kobieta.Za to jak mnie wywali to jak przy blizniakach co najmniej ;)

Dziś postanowiłam zrobić sobie fotke, na leżąco bo najwygodniej..pozatym cały ten mój tłuszczyk jak lezy to wtedy dopiero widać podnoszący się od dołu brzusio..
Ale , że mam to zdjęcie na majteczkach to chyba się nie odważe wrzucić..
Trzeba poczeka pare tygodni az bedzie na tyle duzy by w spodniach mozna było uwiecznić:)

reklama
ja tez nie mam, bo i nie ma co fotografowac.
Atan- jak on bedzie tak rosl cala ciaze to uuuuuu na koniec bedzie mega, megaaa! chyba, ze w koncu troche przystopuje.

almasta-
jednak chyba nie ma reguly co do tego czy pierwsza, druga czy kolejna ciaza, bo ja mam druga i tak samo ide jak w tamtej, identycznie, na tym etapie nic nie bylo widac po mnie wtedy i teraz tak samo, a kumpela w 18 tc (4 ciaza), ostatnio mowi do mnie przez telefon, ze ma juz brzuch, a jak ja zobaczylam to parsknelam smiechem i powiedzialam jej,ze chyba go ma, ale na plecach, bo ja tam nic z przodu nie widze:-D
z tym, ze zaznaczam lojalnie, ze my obie nie jestesmy jakies chude czy nawet szczuple;-) ot takie normalne z biodrami i pupskiem.

Mini- Ty nie sciemniaj, bo Ty jestes bardzo drobna i szczupla, wiec pewnie cos juz Ci wybilo, robic fote i sie ujawniac, prosze;-)

mata- ładny, taki troche na chlopca, co? taki do przodu i okragly.

Do góry