Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
vialndro piękny brzuszek Na dole tak fajnie jest szpiczasty jakbyś balonik schowała Ja też mam troszkę kologramów i brzuszek niestety już jest. Zaczęłam chodzić w ciążowych spodniach i leginsach :/
oj cudny brzucholek mam nadzieje,ze w krotce zacznie sie tu pojawiac coraz wiecej ciezarowkowych brzuchow Jak nam zaczna rosnac, to juz nie bedzie odwrotu
villandra kochana brzuszek śliczny
pomysl z grupa zamknięta jest fajny ja sama niestety nie wiem narazie jak ja założyć, ale jeśli do 19nikt nie utworzy to postaram sie pokombinowac i zrobic niestety dopiero pewnie o tej godz wrócę do domu (bo teraz z tel pisze)
pomino iż narazie gr zamkniętej nie ma wrzucam dzis swój brzuszek
villandra i nnatalie04 śliczne brzuszki )))
Ja coś czuje, że będę miała co najmniej willa z basenem Bo mój prywatny jest duży, a co dopiero jak dzidziuś zacznie powiększać go po swojemu ;) fiiuu fiuu
Zamknięty temat to jest to
Pozdrawiam dziewczynki!
Dziewczyny brzuszki cudne. nnatalie widzę, że masz tatuaż, fajnie będzie wyglądał na dużym brzuszku pietrucha mój brzuch na starcie też jest nie małych rozmiarów
Dziewczyny grupa zamknięta już istnieje, tylko póki co nikt tam nic nie pisze. Grupą opiekuje się Dżaga i to ona musiałaby powysyłać zaproszenia do dziewczyn, które jeszcze nie są w grupie.
Może zróbmy listę dziewczyn, które jeszcze nie otrzymały zaproszenia i później tą listę prześlemy Dżaga. Co Wy na to?