reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
to i ja sie pochwale moim brzuszkiem. zdjecia robione 5 min. temu SNC00057.jpgSNC00058.jpg

Załączniki

• SNC00057.jpg
    SNC00057.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 76
  • SNC00058.jpg
    SNC00058.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 84
Osaaaaaaaa no powiem Ci no....hmmmmmmm.....płaska jestes jak deseczka:p a to 3 dziecko....19 tydzien- wow! :)

wlasnie mnie to irytuje bo wogole ciazy nie widac, moj m. smieje sie, ze jakby nie byl ze mna na usg to stwierdzilby , ze to urojona bo wogole nie widac:szok:.

a ja tak na niego czekam

Ostatnia edycja:
Mialam podobnie ale w pierwszej ciązy- do 8 miesiaca płaska bylam- pod koniec 8 maly brzuszek dostalam i tyle- Mloda sie urodzila calkiem spora 3300 wagi 60 cm długosci..więc brzuszek nie świadczy o niczym- najwazniejsze ze maleństwo zdrowo fika koziolki, Ty sie dobrze czujesz- a po co masz wieloryba udawac:)

die a ja jak patrze na brzuszki pokazywane przez dziewczyny to hmmm.... zazdroszcze jak choina. zaraz polowa ciazy stuknie a po mnie nie widac wcale.

No to pomysl co bedzie w sierpniu- my bedziemy z trudem oddech łapac...turlac sie jak kule ...jak morsyyyyyyyyyy sapac jak lokomotywy...a pocic sie jak zawodnicy MMA...a ty w mini kiecce z malutką kuleczką na przedzie będziesz radosnie korzytac z urokow lata!

die, a ja sie obawiam, ze to cisza przed burza. jak mi pod koniec brzunio wywali to jeszcze was wszystkie zakasuje:laugh2:

a tak serio w ciazy z zu. dopiero w 6 miesiacu cos mi tam wyskoczylo, pewnie i tym razem tak bedzie, nie moge sie juz doczekac, niektore czekaja na pierwsze ruch, a ja na widoczny brzuszek

Ostatnia edycja:
rzyczę Ci zatem umiaru :) cobyś się nie męczyła...zresztą na sama zobaczysz Ty zazdroscisz teraz brzuchatym..za chwile my bedizmey zazdroscic Tobie...nie wspomne już o tym jak wypadnie porownanie naszych brzuszków po rozpakowaniu :p

reklama
Do góry