reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

agnieszkaala masz bardzo fajna figurę i ładnie brzuszek się odznacza. Świecznik też jest bardzo ładny:-D.
Wgl. bardzo podoba mi się imię Agnieszka bo uważam, że wszystkie Agnieszki są super-fajnymi laskami. Chciałam córce dać na imię Agnieszka, ale Tomek nie chce- menda jedna:wściekła/y:

reklama
agnieszkaala masz bardzo fajna figurę i ładnie brzuszek się odznacza. Świecznik też jest bardzo ładny:-D.
Wgl. bardzo podoba mi się imię Agnieszka bo uważam, że wszystkie Agnieszki są super-fajnymi laskami. Chciałam córce dać na imię Agnieszka, ale Tomek nie chce- menda jedna:wściekła/y:

Ale mi się Kochana miło zrobiło czytając Twojego posta. Już dawno nie uslyszałam tylu komplementów. Bardzo bardzo dziękuje:)

Agnieszka, ślicznie wyglądasz, chudzinka z Ciebie. :) A co do imienia Agnieszka, zgadzam się z Kamcią. Ja sobie dałam tak na imię na bierzmowaniu i moje dwie prababcie tak się nazywały. :)

Dziewczyny śliczne brzuszki, ja już nawet nie wiem który komentować, a niektóre zdjęcia tak śliczne, profesjonalne że sama zapragnęłam takie mieć... Jak zrobię to się pochwalę :)

sliczne brzuszki :-)

Ja też mam w planach sesję, ale to jak brzucho bedzie duży, tak może koło 8 miesiąca. Siostra będzie pstrykać, bo ma sprzęt. A tak to moze w międzyczasie mąż coś tam fajnego pstryknie :-)

Ale śliczne brzuchole!
Die boski pomysł na focenie becucha - ukradnę go dobrze? :) Ale będę jeszcze musiałą chyba długo poczekać bo jak leżę to u mnie płasko! No chyba, że na super gluta przykleję jakieś zabawki i zrobię fotę w pionie ;)

Kurde ja jeszcze ani jednego zdjęcia sobie nie zrobiłam :( Ale leń ze mnie
Poproszę o kopa w d*** może mnie zmobilizuje :)

reklama
Co do zdjęć, to sobie robię co tydzień jedno samowyzwalaczem. :) Zmobilizowałyście mnie do zrobienia sobie nieco artystycznej sesji, tylko muszę wymyślić pomysł i poczekam jeszcze na większy brzusio. Mam całkiem niezły sprzęt, bo interesuję się fotografią. Jak moje koty mają sesje (asik88's deviantART gallery), to wstyd bym ja sobie sama nie strzeliła. :D

Do góry