Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja sobie tez przegladam stronki rózne zeby sie czyms zainspirowac - narazie mam jeden ciekawy pomysl- ale to brzuch musi byc wiekszy. a do tego czasu zobaczymy moze jeszcze na cos wpadne czasem tak jest ze człowiek cos zobaczy i mu idea zaświta w głowie za miesiac bede w polsce---moj tato zasadzil na dzialce groch- powinien juz byc- wiec chyba sobie zrobie zdjecie ze strączkiem
Oj uwielbiam portal STYLOWI !!! A szczególnie zakładkę DIY-zrób to sam i Fotografia. Mam nawet na swoim koncie pochowane pomysły, ale większość jest już z maluchami
HAhaha brzuch tego faceta wygląda jak twarz zasmuconego ludzika!!
http://pinterest.com/pin/78531587222267757/
Ach morze i np. molo w Sopocie tylko kiedy tam być aby na innych ludzi nie trafić... Choć myślę sobie, że taki tłok za plecami miałby też swój urok. Tylko fajny jasny obiektywik, aby reszta w tle się rozmyła... Ach
Planuję wyjazd nad morze w 7 miesiącu - wtedy muszę sobie piękne foty porobić! Ooo i przecież w Jastarni - gdzie chcę jechać jest super fajne, długaśne molo i w dodatku puste!
Mój papiś, który waży teraz 40kg i w tle sławetne me ukochane molo