reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

reklama
ewelinkowska - pięknie rośniesz! super brzusio! :*

Kamcia - z dnia na dzień będziemy coraz więksiejsze;) Ale to jest piękne;)

Joanna - ty chyba u każdego zauważasz Dużżży brzuszek :) Przecież to już połowa :)

Dzięki dziewczyny, tak cieszy mnie ten brzuszek :)
Wiecie, czasami jeszcze nie dowierzam, że Dziećkowskie moje tam jest...a ten powiekszający się brzuszek mi to uświadamia :tak:
To jest takie fajne uczucie być w ciąży...Całe życie się powoli zmienia...Dawniej może nikt nie zwracał na to uwagi a teraz patrzymy na ciuszki, wózki i szczerzymy zęby jak zając do marchewki:-D

ewelinkowska piękny domek dla maluszka !!!

I powiem Wam, że mam to samo. Tak czekałam aż brzuszek zacznie przypominać ciążowy, tak teraz mam wrażenie że powiększa się z dnia na dzień ... :szok::-D

Willa z basenem :)

DSC005831.jpg

Moja duma;)

bb.jpg

Załączniki

• DSC005831.jpg
    DSC005831.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 87
  • bb.jpg
    bb.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 80
reklama