reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Ja sobie nie wyobrażam funkcjonowania gdybym musiała leżeć. Chyba córkę do kaloryfera bym musiała wiązać. Oby było wszystko ok do końca, bo tak to opiekunkę będzie trzeba zatrudnić a wiadomo, że to koszty.

Ale pierwszą ciążę przeleżałam z lenistwa tym bardziej, że to była dłuuuga zima. Później jak ciężko się przestawić w tryb 24h opieki nad dzieckiem.

hehe to też jest jakiś pomysł. Ale dzieci są różne. Mojej kuzynki córka praktycznie przespała 3 miesiące życia. No ja takiego luksusu nie miałam. Sąsiedzi pewnie odetchnęli z ulgą gdy się wyprowadziliśmy.

Tasia pewniemze tak. Ja zdaje sobie z tego sprawe, ale coz zrobic. Tu i tak nic za duzo w domu nie porobie bo tesciowa po swojemu robi, z psem nie wyjde bo strasznie szarpie i sie boje ze ucieknie. Wiec jedynie jakies spacerkk zostaja a jak sa bez celu i samemu to ile mozna

ja na szczescie nie mam tendencji do tycia, ale tez jestem bardzo leniwa i ruszam sie tyle co musze, wieccos tam sie teraz bedzie odkladac;-)

jezyk ja tez przed ciaza rzucilam palenie i w tydz przytylam 4kg i tak juz zostalo bo wlasnie po tym tyg zaszlam w ciaze i waga ruszyla dopiero teraz:tak:

Ja w pierwszej ciazy przytylam 18kg ale szybko zrzucilam a nawet ważyłam mniej niz przed ciążą. Teraz sie duuuuzo wiecej ruszam no i efekt jest bo mam na razie +2,5 kg tylko :) jednak w 2 ciąży juz sie nie da tak leniuchowac hih

agulqa, ja niestety też ruchu mam zero, mimo, że mogę się ruszać... Pogoda nie nastraja... Też zapycham się owocami, jabłka i śliwki to mój number one, nektarynki już mi się przejadły ;-) I też jakoś równomiernie tyję, majtki robią się przyciasne, ale w spodnie jeszcze wchodzę...

Tasia, pierwszą ciążę dużo leżałam i spałam, chociaż przygotowania do wesela i później remont nie pozwalały na pełnię byczenia się ;-)

Mnie Młoda jakoś szczególnie nie wykończyła, ale prawda jest taka, że spałam z nią kiedy mogłam ;-)

reklama
Nulini ja mialam strasznie obcisle dzinsy wiec nawet nie probuje ich zalozyc bo po co mam sie meczyc jak najlepiej czuje sie w koszulce i majtkach :-P

Mam nadzieje jednak ze po porodzie waga zacznie spadac :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry