reklama

Nasze brzuszki :)

a ja się leniłam karmiłam tylko miesiąc i chudłam ,... to dużo zależy od wieku i genów chyba i tyle jeden leży i chudnie a drugi musi intensywnie ćwiczyć :sorry2:

tu równo 1,5 miesiąca po porodzie a spacery to ja robiłam max 20min bo mróz był jak cholera :-p zero ruchu ;-)
DSC00818.jpg

Załączniki

• DSC00818.jpg
    DSC00818.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 77
reklama
DOGGI - później jeszcze z 4-5kg schudłam i ścięłam włosy na pazia jak to mój mówi i już jak laska nie wyglądałam :-p :-p do tej pory jak słyszy że idę do fryzjera to jest przerażony hahaha nigdy więcej :-p

No mój swego czasu też był przerażony jak szłam do fryzjera bo raz wyszłam w czarnych włosach do ramion a wróciłam w rudych krótkich z irokezem ;) najpierw padł na zawał a potem powiedział ze w sumie to mu się podoba bo pokazuje moją szaleńczą duszę ;)

Ja raz się odważyłam, po zawodzie miłosnym, ściąć włosy, były do połowy pleców, a zrobiłam na 5cm... Masakra...

Tasia,
no to właśnie ja tak mam - wiecznie na diecie, wiecznie się muszę ruszać, a wystarczy, że zrobię weekend laby (fast foody i brak ruchu) i od razu waga w górę :baffled:

femme,
mam znajomą, która po trójce dzieci (najmłodsze niespełna pół roku) ma figurę modelki, ale to absolutnie modelki, nogi patyki, brzucha zero, cycki wielkie i jędrne. Zazdroszczę jak cholera:-D

BADA - hehe dziękuje ... no kręciło mnie to ale obecny mąż był przeciwny i wygrała miłość :-p

NULINI - o matko :szok: w życiu bym takich włosów nie ścięła te na zdjęciu to doczepiane mam nadzieje że po tej ciąży będę miała takie swoje ;-)

Kiedyś to ja jobla miałam na punkcie swojego wyglądu wiecznie niezadowolona ...:sorry2: teraz w końcu dojrzałam chociaż mam dużo kompleksów ale staram się o tym nie myśleć ;-) zryta psycha i tyle hehe :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry