reklama

Nasze brzuszki :)

Doggi wiem o co chodzi. Ja mieszkam tu od maja a tez sie czuje sama. Mimo ze mam tesciowa i Ł siostra niedlugo wraca, a,e z moich klimatow typu rodzice czy znajomi nie mam nikogo. Do tego Ł ciagle pracuje i w domu go nie ma wiec ja siedze albo z tesciowa albo sama. Wiec tez kolorowo nie mam. Poza tym te laski tutaj to jakas masakra. Nie pracuja, siedza cale dnie na lawce przed blokiem i ludziom dupe obrabiaja, wiec dziekuje za takich znajomych.

reklama
Doggi nasze tuczno na dwa tak jakby podzielone, jedna czesc nowa z domkami i tam moze bym znalazlam kogos ja mieszkam w starej gdzie 90% to wszyscy stad od zawsze wiec nie licze na ich normalnosc :-P moze jak bedzie bubik i bede na spacery na nowe osiedle chodxic to poznam kogos, lub moze chociaz w inie. To tylko 15km wiec autem chwila moment

Początki są ciężkie, to prawda. U nas po urodzeniu Niny to było tak, że jak miała 2 tygodnie to mojego M zwolnili z pracy więc mieliśmy ciężkie chwile. Ale dzięki temu posiedział trochę dłużej z nami w domu. A jak wrócił do pracy to było mi samej ciężko, najbardziej dobijała mnie ta monotonia- na okrągło karmienie, spacery itp. A że Nina była totalnie nieprzewidywalna to też nie można było zaplanować żadnego wyjścia, spotkania. Koleżanki mnie olały, bo nie miały jeszcze dzieci i myślały, że jestem trędowata. Więc siedziałam sama całymi dniami i płakałam mężowi w słuchawkę.
Teraz mam nadzieję, że będzie lepiej. Mieszkam na fajnym osiedlu, mam już sporo znajomych mam i może uda się trochę urozmaicić te początki na macierzyńskim.

Susel ja bede mamie w sluchawke plakac ;-) juz teraz zaluje troche ze decyzja zapadla ze tu sie przeprowadzamy a nie do kalisza :-(

Ł ma w prady umowe do 8 wrzesnia i najlepsze ze nikt nic mu nie mowi co do przedluzenia :-[

No tak... ja mam ten plus ze moge do mamy zadzwonic i chociaz na tesciowa ponarzekac jak mnie wkurza ;-) susel ale mysle ze w razie w nasze kolezanki z forum obdarza nas wsparciem i zrozumieniem ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry