Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Z przyspieszacze sex był najgorszy miałam po nim takie skurcze ze szło się skichać a Ola jak siedziała tak siedziała nadal :/
To moja ciocia myślała ze urodzi później bo córkę urodziła po terminie i z synem w ciąży w dzień terminu siedzi wieczorem przed tv i ogląda teleexpress a tu nagle bez zapowiedzi najmniejszej bach wody odeszły a godzinę później juz był jasiu
Doggi ja caly dzien lezalam i tv ogladalam bo byla niedziela. O 16.00 wstalam po magnuma do zamrazalki. Usiadlam z nim na lozku, polizalam i bach...fontanna
Sasiadka chodzila po schodach plus robila przysiady i po paru dniach tez jej wody odeszly-ale do tego podzwigala tez starszą corę
Nulini mojej mamie tez nie odeszły w żadnej ciąży i trzy razy jej przebijali. U mnie było tak ze zeszlam z fotela z badania i nagle pyk i poleciało nigdy nie zapomnę tego dźwięku jak pękł
Pizgnąć to ja ich chciałam, jak mnie nacinali, bo czułam to Tym razem mam zamiar powiedzieć, że nie życzę sobie rutynowego nacinania, ale przy pierwszym porodzie to się słowem nie odzywałam, chociaż miałam cały piękny plan porodu
U mnie czop odszedł 2 tyg przed porodem. Wody mi odeszły jak wstałam z łóżka, a pełne rozwarcie dostalam przy minimalnych skurczach, czyli praktycznie bez bólu. Dopiero później cyrki się zaczęły.