reklama

Nasze brzuszki :)

Nienawidzę siebie w ciąży... 29tc, 100cm...

Załączniki

• 1415869893213.jpg
    1415869893213.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Eeeeee nie widzę zdjęcia ;(

Weszłam przez stronę www i zobaczyłam :)

Nulini daj spokój, zajebiście wyglądasz!!!!! Octanisept du.pka wystające super!!! I brzuszek lekki jest tak dość wysoko wiec nie powiesz ze to tłuszcz :)

Ostatnia edycja:
Nulini brzuszek lekki jest tak dość wysoko wiec nie powiesz ze to tłuszcz :)

Na stojąco jeszcze jak cię mogę, ale na siedząco wyglądam, jakbym się po prostu nażarła solidnie...

Nulini, brzucha nie ma ale cyce są :) i to konkret!!! Super :))((

O taaaaaaaak, cycki mam wreszcie takie, jak zawsze :-D Aż żal, że znów znikną :-p

agulqa, chcę tego, żebym mogła założyć obcisłą bluzkę, a póki co noszę luźne wory, bo ten brzuch to po prostu widać, że są fałdy, zdjęcie tego tak nie odda, ale jak się ruszam, to normalnie widać dwa tłuszczowe wałki i na pierwszy rzut oka po prostu jestem gruba, a nie w ciąży :-( I strasznie mnie to dobija, bo naprawdę liczyłam, że akurat w tej ciąży będę wyglądać inaczej :-(

Nulini my też na 2 kończyliśmy i w brzuchu własnie 3cie mam, bo nam się nagle zachciało:-p
I weź się ogarnij, bo zaje.biście wyglądasz, ja to już w takim razie powinnam ciężką depresję mieć, z domu nie wychodzić i w ogóle siedzieć w pokoju bez klamek:-p

reklama
To ten mój durny jeszcze min jedno dziecko chce (chyba go poje.bało) juz mu powiedziałam żeby se innej żony poszukal do tego bo ja się niechaj wrobic, u mnie zamiast jazda ciąża lżejsza tovciraz gorzej ja dziękuję bardzo :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry