reklama

Nasze brzuszki :)

Doggi zgrabniutki masz brzuszek!

femme super wygladalas! Ja mialam brzuch jak meeega balon, nmoze wygrzebie grzies zdjecie.

Ja tez mam blizne po laparoskopii i dziwacznie przez to ten pepek wyglada, odstaje ta.

reklama
To ja sie pochwale małym brzuchem.

Łazienkowe foto - skończony 32t
ImageUploadedByForum BabyBoom1417080349.640104.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1417080349.640104.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1417080349.640104.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 77
Ale ładne brzuszki :-)

Mama piękna sesja , masz dziurkę po kolczyku? Mi między dziurkami po kolczyku rozstęp się zrobił :-(

Mój brzunio przy waszych to z lekka dużawy jest :-D Póżniej może zdjęcie zrobię i wrzucę ;-) U mnie dalej na +9 kg.... Ciekawe ile przybędzie do końca....

LayDeeK super brzuch, wg mnie wcale nie jest taki mały ;)

Mommy ja nad dziurką kolczyka mam dwa rozstępy ale to jeszcze z ciąży z Olą poza tym nic nowego.

Agulqa_b no ile ty masz na +? Z tych zdjęć od początku do teraz nie widzę żebyś przytyła

reklama
Wszystko chyba w cyce poszło bo tak nie widać żebyś zrobiła masę ;) no dwa kg raczej nie nabierze młody z 1,5 obstawiam ;)

A ja wczoraj wysłałam mojej sis zdjęcie brzucha i mnie wysmiala "ja wiem ze masz mały brzuch ale prxy twoich rękach i nogach wygląda jak gigant, to ja musze sobie surogatke znaleźć bo nogi polamia mi się jak nic" (a ja patrzę na to zdjęcie i widzę wielkie nogi i ręce) a ja wiecie e miarę szczupła jestem ale moja sis to nasza szkapa, dla niej wyzwanie to przytyć, ostatnio miała przez jeden dzień taka jakby jelitowe ale bez atrakcji strasznie jej niedobrze było, gorączka i brak apetytu i przez ten jeden dzień 1,5kg mniej! I mówi ze znów ma wklesly brzuch i teraz próbuje robić masę :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry