reklama

Nasze brzuszki :)

Doggi ja kiedys mialam jelitowe dwa dni, ale wymiotowalam. I 3kg mniej. To bylo piekne ;-)
Ale na krotko wystarczylo :-P
Co Ty cyce to jedno, ale lapy mam tak wielkie. Nigdy takich nie mialam, uda to juz wiecie ze w depresje wpadam przy kapieli

reklama
LayDeeK, sprytnie chowasz gdzieś te kilogramy :-D

Doggi, femme, to jest jawna niesprawiedliwość, dlaczego ja nie mogę w ciąży wyglądać tak zajebiście, jak Wy :wściekła/y:

Dziewczyny al Wy macie eleganckie te brzuchy :-D Ja mam wrażenie, że jeszcze trochę i moja willa się rozpadnie :-) A dziurka od kolczyka to już tak na mocno się naciągnęła, że masakra....Mam tylko nadzieję że ta skóra się ściągnie po porodzie :-/ a nie zbieranie kasy na plastykę brzucha

Dziewczyny przesadzacie z tymi kg chyba, bo po zdjeciach tego nie widac!!:-) zawsze wyobrazalam sobie ciezarowke jak ciezarowke heh, a tu dziewczyny ze stycznia 2015 szaleja z figurami:-)

ja mam ochydna plame? przy dziurce od kolczyka i nie wiem czemu:szok: w ogole mam mega kreche na brzuchu, wiec moze to przez nadmiar barwnika?? oby to wrocilo do normy:-)

Ja i moja Majeczka w jednej dużej osobie ;-) Po raz pierwszy... 35 tydzień leci...

loko 010.jpg

Zdjęcie nie najlepszej jakości, bo słońce za nami :happy:

Załączniki

• loko 010.jpg
    loko 010.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 85
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry