reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Kochane jesteście, ale to kwestia zdjęcia :)
W piątek u dentysty Pani stomatolog pyta na kiedy termin. Po tym jak usłyszała, ze na styczeń na jej twarzy wielkie zdziwienie, bo ona myślała że gdzieś na marzec. Taki maly brzuch.
Ale chyba trochę urósł od wczoraj. Odnoszę wrażenie, że mała sie obróciła juz i automatycznie trochę brzuch opadł. Nie jest taki podłużny, tylko piłka sie zrobiła.

Doggi, dla facetów to brzuch w 4 miesiącu to gigant. Ale jak kobieta Ci mówi ze masz mały brzuch, no to chyba jest coś na rzeczy.
Ale ja mam duże d*upsko, więc mała ma miejsca a miejsca :)

Twój maluch już się obrócił?

Mi wszyscy mówią ze mam mały, na zdjęciach jest większy niż naprawdę.

Wątpię wyro czy się obrócił, NIGDY nie czuje ruchów przy zebrach. Najwyżej gdzie czuje to max 5cm ponad pępkiem a tak wszystko odbywa się poniżej na dole cały brzuchem lata a wyżej dużo spokojniej. Wiec zaczynam bardziej myśleć o cc i się bać bo takiego scenariusza nie zakładałam :/

W czwartek mam wizytę to się okaże. Jeśli się nie obróci do 18 (kolejna wizyta) to wtedy ustalamy termin cc juz napewno bo to juz będzie leciał 38tc

reklama
Doggi mi też mówią, że mam mały. ..nawet dziewczyna, która nam fotki wczoraj robiła była trochę w szoku bo rodziła z początkiem stycznia tego roku i ponoć w tym okresie co ja teraz miała wielki balon :-)
Ja za to cały czas czuję jak mi małe liczy zebra :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry