Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie jakieś 10-11 kg na plusie.
Jak raz "zrzuciłam winę" na wagę dziecka (bo ono zawsze cięższe niż powinno) przy lekarce to mi powiedziała, że to mnie nie usprawiedliwia. A ja moim skromnym zdaniem aż tak dużo nie tyję z wizyty na wizyt e
Ostatnio pisałam , że mnie ochrzaniła za 2 kg w miesiąc, a ja tu w artykułach czytałam, że te 2 kg spokojnie można tyć, niepokojące jest 4-5.
o matko Emilchen to ta Twoja lekarka ma chyba powazne problemy ze soba!!! Moja tez zreszta, bo mi zawsze mowi na odwrot!! ze moje +9kg to ZA MALO!! i teraz dostane opr na pewno, bo schudlam 1kg
To niech jaśnie szanowna pani dr powie jak nie tyć skoro taka mądra. Widząc moją pewnie by zemdlała Moja gin na szczęście nie komentuje. Raz mi się zdarzyło, w poprzedniej ciąży, że położna skomentowała moją wagę, że niby trudno mi będzie później zrzucić
Ja też tego nie rozumiem, mnie też się czepiała położna w poradni, że nie przytyłam w ciągu miesiąca… Przecież ważne, żeby dziecko przybierało na wadze a nie my!