reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Ja przy Was mam tak mały brzuch a i tak czuje sie jak baleron :) Do tego coraz ciężej mi sie chodzi i wykonuje rożne inne czynności (czyt. sprzątanie).
Dagi, ładny brzusio :))) Konkret :))

LayDeek bo ja ogolnie dużą jestem. Dużo ważyłam nim zaszłam w ciążę niby przytylam tylko 6kg teraz może i więcej, ale dzidz tez duży.....Poza tym musi mieć odpowiedni domek;)

To ja czasem myślę że gdyby nie puchniecie to chyba miałabym max 5kg na plus witaj ciąży przytyłam 10kg ale opuchniecia mam okropne i to na całym ciele (mam nadzieje ze cycki tez po prostu spuchniete a nie takie kolubryny)

Haha ja się smieje, że ze mnie jest taka big mama z murzynskim akcentem. Ja problemów z pchnięciem nie mialam do piątku....w ogóle od piątku jakoś tak...czuje się dziwnie w sensie, że wcześniej nie czułam się taka zmęczona q szybko, chodzenie kilkugodzinne nie sprawiało mi problemu a teraz.....chwilka na nogach i juz chce siadać.

Doggi o cyckach mi nie gadaj, bo odkąd obniżył mi się brzuch to znów są większe nic bebech......mało tego kiedyś wspominałam T, że marzy mi się operacja pomniejszenie i uniesienia, ale jak już będę pewna że nie chce więcej dzieci. A on mi dziś właśnie z tekstem, że może zaczniemy zbierać kasę i jak pojedziemy na urlop do Czech to sobie zrobisz te cycyki....gnojek

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry