reklama

Nasze brzuszki :)

Nulini, a to Ty też w ciąży jesteś??? ;)

Nulini przyznaj się, że ściemniasz z tą ciażą i tyle :)))) Spokojnie, pewnie nagle Ci wywali i będzie już konkret :)

No już ostatnio agulqa pisała, że ja udaję, ale tak fajnie mi tu z Wami, że sobie siedzę :-D

Indi, jusia, jak patrzę na swoje zdjęcia sprzed ciąży, to jednak było płasko, a teraz takie dwa wałki, widać, gdzie te 2,5kg się ulokowało :eek:

jusia, nooo, na brzuchu śpię ile wlezie :-D

Indi, nieduży, ale widoczny :-D

Doggi, NO ODEZWAŁA SIĘ!!! Kto nam ostatnio pokazywał zdjęcia - piękny ciążowy brzunio na dwóch zapałkach i po bokach dwie zapałki???

alecta, brzunio piękny i Mamunia piękna! :-D

Ej, ja mam łożysko z przodu...

reklama
Ale się brzuszków narobiło! :)

Nulini nie bój żaby, my się zatrzymamy a ty będziesz się rozrastać ;) A tak poważnie to ja bym wolala nie mieć brzucha jeszcze. Jak sobie pomyśle o moim wielgaśnym brzucholu z końca ciąży to mi gorzej... Muszę sobie cyknąć zdjęcie jutro. U mnie tez z przodu łożysko i brzuch już widać nieźle.

Ja mimo, że brzuszka nie mam, to czuję po kręgosłupie, że już mam inną postawę, taką wygiętą... I spodnie się trudniej dopinają, nie wiem, czy to przez te kilogramy na brzuchu czy przez rozrost bioder...

Nulini juz tak mię wyglądam strasznie puchne znów i teraz mam brzuszek na parowach albo bardziej na kiełbasach śląskich ;) i ręce tez takie balerony :P

Gosiane tez bym wolała nie mieć no nie mam co na siebie zakładać nic mi nie pasuje a na zakupy się mie mogę wybrać ;(

Nulini mi biodra juz się rozeszły jak ubrałam istotnio spodnie myślałam że się popłacze ja wiem ze to mię otyłość i mię tyje ale tak mi smutno jak ciało mi się tak zmienia a ja wlozylam w nie przez ostatni tyle pracy :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry