Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nulini sa plusy malego brzuszka. ja powoli miewam problemy malowaniem paznokcie u stop, nie wspomne o tym ze dzis sie golilam... gimnastyka jakich malo
agulqa, pamiętam, jak się goliłam dzień przed zaplanowanym przeze mnie porodem - powiedziałam, że MUSZĘ urodzić następnego dnia, bo drugi raz się golić nie będę Dramat
Ja się nie dałam rady sama ogolić przed porodem, jechałam trochę na czuja a o poprawki chłopa poprosiłam nie.narzekał
Ale.wy zgrabne wszystkie.. Ja się tak strasznie namęczylam żeby dojść do fajnej figury przed tą ciążą i jak sobie pomyślę że znów mnie to czeka... Dobrze żescie takie chude to mi po porodzie będziecie wrzucać fotki i będę się motywować ja to.tyje od samego patrzenia na jedzenie, dziś się ważyłam i prawie 4 kg na plusie :/ dobrze że w cycki tez poszło
gosha, tasia Ł juz sie nie raz oferowal czy mi nie pomoc. teraz Was rozwale ale nawet tesciowa mowila ze moze pomoc ;p jednak jakbym miala wybierac to wezme Ł
gosha ja wcale super figurki nie mam. przed ciaza mialam juz kilka kg za duzo, wiec spoko bedziemy sie wspolnie motywowac