reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Ja też trzaskam w lustrze :-D

Dzisiaj szwagierka mnie pocieszyła, że po niej w drugiej ciąży nawet w 5 miesiącu nie było widać, że coś jest na rzeczy :-D
A chuda jak szkapa :-D

agulqa, pamiętam, jak się goliłam dzień przed zaplanowanym przeze mnie porodem - powiedziałam, że MUSZĘ urodzić następnego dnia, bo drugi raz się golić nie będę :-D Dramat :-D

Agulqa później możesz skorzystać z usług narzeczonego przy goleniu.

Nulini Ja w dzień porodu zrobiłam sobie dokładny peeling stóp, tak się zmęczyłam, że mi wody odeszły:-)

Ja się nie dałam rady sama ogolić przed porodem, jechałam trochę na czuja a o poprawki chłopa poprosiłam :) nie.narzekał ;)

Ale.wy zgrabne wszystkie.. Ja się tak strasznie namęczylam żeby dojść do fajnej figury przed tą ciążą i jak sobie pomyślę że znów mnie to czeka... Dobrze żescie takie chude to mi po porodzie będziecie wrzucać fotki i będę się motywować :) ja to.tyje od samego patrzenia na jedzenie, dziś się ważyłam i prawie 4 kg na plusie :/ dobrze że w cycki tez poszło :p

reklama
gosha, tasia Ł juz sie nie raz oferowal czy mi nie pomoc. teraz Was rozwale ale nawet tesciowa mowila ze moze pomoc ;p jednak jakbym miala wybierac to wezme Ł ;)

gosha ja wcale super figurki nie mam. przed ciaza mialam juz kilka kg za duzo, wiec spoko bedziemy sie wspolnie motywowac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry