reklama

Nasze brzuszki :)

Femme rozumiem co masz na mysli. Bez pieniedzy ciezko. My mamy ten plus ze oboje pracujemy, mest zdolnosc wiec i mieszkanie mozna kupkc bo finansowo wyjdzie z kredytem tzk jakbysmy u kogos wynajmowali. Przykre te nasze polskie realia

Doggi kto wie, moze pierwsza urodzisz :-D

reklama
Doggi to mi mowia tez ze mam za duzy jak na ten tydzien, ale to "wina" malego, bo wielkolud we mnie rosnie:-)
femme moj tez mial gdzies jezdzic do Norwegii, ale tak jakos nie wyszlo i w sumie tez bym chciala zeby jechal zarobic cos konkretniej, ale z drugiej strony tu ma powiedzmy "stala" prace...

agulqa, mój tata pracował w DE 10 lat i jak do niego jeździliśmy, to byłam zakochana w tym kraju... Niemieckiego uczyłam się od 4 klasy podstawówki, czyli łącznie jakieś 11-12 lat, ale brak kontaktu z językiem robi swoje :-( A język ten UWIELBIAM!!!

Doggi, hehe, no nieźle :-D

u mnie z jezykiem to tez kiepsko.. a niemiecki bardziej,ale tez duzo slow zapomina jak mowie.. lepiej rozumiem.. a angielski to mozna pwiedziec, ze nigdy sie nie uczylam, bo wiecznie byl problem z nauczycielami i byly zastepstwa (zawsze j.polski lub matematyka heh)

Jest moj brzuch z dzis. Jedno zdjecie mega kieoskie bo robione tabletem :-P

Załączniki

• 1406916482876.jpg
    1406916482876.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 95
  • 1406916494589.jpg
    1406916494589.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 120
Kasialka na pewno :-) liczylam na dobre jakosciowo to pkerwsze ale samowyzwalacz w aparacie nie chcial wspolpracowac a tablet nie ma lampy i robi kiepskie zdjecia :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry