Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jezyk a ja mysle ze kiedys latwiej bylo za granica bo bylo mniej rodakow. Teraz cocdrugi to polak i malo czym zaskoczysz niestety. Trudniem o prace dobrze platna nic zkiedys
Ja krążek miałam super sprawa ale droga bo kolo 40zl a tabsy tez na mnie dobrze działają a do 20 kupuje raz miałam 3 opakowania za 8zl na receptę ale nie przypasowaly
Ja do Anglii bym nie chciała, ale w Niemczech mogłabym mieszkać na stałe :-(
Niestety nikogo tam nie mamy, a w ciemno nie pojadę, poza tym z językiem nie miałam styczności od lat :-(
Agulqa tez kiedyś miałam takie podejście teraz.juz mam dosyć życia bez niczego chce mieć swoje cztery kąty... A praca by była miesiąc na dwa tygodnie to by było cudo teraz i tak robi po 12h i nie mamy czasu dla siebie ani pieniędzy żeby w weekend coś porobić a tak by były dwa tygodnie razem i to z funduszami żeby gdzieś pojechać zobaczyć trochę świata czy nawet iść do głupiego kina
Siedząc u lekarza gadałam z dwiema ciężarówkanu jedna 8 miesiąc a druga 7 i gadamy gadamy u się pytają kiedy ja rodze a ja mówię że dopiero w styczniu a te galy wywalily i mówią ze który tera, tydxien a ha ze leci 17 a tym koparka opadła wiec pytam co się stało a one obie ze myslaly ze ja tak w listopadzie może gdzieś rodze no taki brzuch juz mam!!!! I te w ciężkim szoku lekarz zresztą też powiedział ze brzuch mam duży jak na ten etap i żeby o niego dbać unikać obić przypadkowych np wejście w ścianę i żeby nie ściskac go o nie siedzieć za długo bo to przednie łożysko u mnie bardxo wypycha i brzuch może być wrazliwszy