reklama

nasze buźki!

reklama
A to jest Ozzy /od Ozzy'ego Osbourna z Black Sabath - jeden z ulubionych zespołów taty, rok temu byli na koncercie w Pradze/ - pies moich rodziców... zaraz wyslę fotkę... niestety ale dwa dni temu ostał uspiny  :( lekarz kazał, bo pies zaczął dostawać "fioła" po śmierci taty... zaczęła mu "odbijać palma" - walił łbem o ściany, rozdrapywał sobie skórę do krwi i strasznie jęczał...
Szkoda go...

Bo te malutkie pociechy takie już są przywiążują się do człowieka i jak właściciela zabraknie to z tęsknoty wariują albo odchodzą razem z nim...

A Sabunia jest cudowna... wierna i zawse skora do zabawy... i przestrszny z niej pieszczoch... w końcu sierotka ze schroniska...
jest słodka, cierpliwa i bardzo grzeczna - dla rodziny, przyjaciół i znajomych... kocha dzieci /Asia dała jej popalić jak była mała, Saba robiła za konika :D/... ale dla obcych... nie radzę podchodzić - agresywna, szczeka i ugryzie w razie potrzeby... /jeszcze się nie zdarzyło, bo ma kaganiec/ a to dlatego, że wygląda to tak, jakby broniła swojej "rodziny", a Asię przede wszystkim... a tak to jest taka słodziutka, piszczoszka, bardzo mądra... tylko strasznie boi się burzy i fajerwerków... ucieka do łazienki pod prysznic :D
i jest owczarkiem w 85%, hihihi :D

Kate_less, dzięki za zdjątka, zobaczymy do kogo będzie malutka podobna :)
a Sabunia śliczna, owczarki mają coś takiego ujmującego w tych wielkich oczach... kochane zwierzaczki

reklama
kate to tak jak ta suczka mojego brata :) taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki pieścioch ale jak Natali ( mojej chrześnicy, córce mojego brata ) zagraża niebezpieczeństwo to uuuu lepiej nie ryzykować :)
Mój olbrzym też jest pomieszany -> owczarek+mała domieszka prawdopodobnie wilka :) kochany wielkolud

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry