• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

nasze buźki!

ale superowe zdjecia kate, chatka niesamowicie fajna, fryzurka tez, co ty chcesz wyglada extra.
nie wiem, te grudniowki to takie "przystojne" kobity ze nie mam slow:tak:

reklama
Nieistotna dla mnie najsliczniej wygladasz na pierszym zdjęciu:happy:

Roni długie włosy BOMBA ale niekoniecznie w kitke w rozpuszczonych CI wiele lepiej:tak:

Kate_less włoski super kolorki i wogole fryuzurka:-D

No i macie racje nasze dzieciątka bedą najpięknijesze:cool2:

Boshe.. galeria modelek grudniowych....
No naprawdę, a mówi się,że kobiety w ciąży brzydną, bo mało witamin, zmęczenie itp... Bzdury - te zdjęcia oddają właśnie najpiękniejszy czas w życiu kobiety!!!
Nieistotna - wyglądasz ślicznie
Kate - śliczna fryzurka, super kolory w mieszkaniu!!!
Roni - masz w sobie niepowtarzalny urok młodości i niewinności!!!

Cudne mamunie :tak: :happy: Dzidziulki bedą prześliczne (już są):tak:
Ja po nieumiejętnym paleniu w piecu musiałam zciąć kudeły, bo buchnęło mi w twarz ogniem, skróciło brwi rzesy, włosy na rękach:baffled: :sick: więc musiałam wszystko skrócić i było mi obojetnie jak:-) , byle krócej...:-D

reklama
Sa_runiu nie teraz:no: jeszzce przed myszami:-) . Teraz jestem juz bezpieczna ani pieca ani myszy ani zadnych hałasów!!!
jestem na wsi u mamy i jest git
Włosy juz podcięte, rzęsy odrastają ale nie wiedziałam że tak wolno:sick:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry