reklama

nasze buźki!

Oj tam, zostawcie Żydów i dyskusje na temat... :dry:

Saraa - super wyglądasz w tej fryzurce! Ja też idę, koloru nie zmieniam bo mam swój na razie się nim nacieszam. Ale coś może krócej zetnę, bo długie to mi się za chiny nie chcą układać...

Ania, super takie wesele, zazdroszczę, lubię też inne kultury poznawać. Tu w Gdańsku dużo imprez ekumenicznych, czasem chodzę, można ciekawego jedzenia pojeść ;-) i dowiedzieć się czegoś nowego. Strasznie fajna sprawa. :tak:

reklama
Wracając do Żydów czy innych narodowości/ras/poglądów

Moje rozmowy na ten temat wyglądają mniej więcej tak:

Ktoś mówi - Wszystkiemu są winni Żydzi...
Ja - i cykliści...
Ktoś - A dlaczego cykliści?:szok:
Ja - A dlaczego Żydzi????

End

Kate właśnie :-D:-D:-D

Kasu a czemu nie możesz przejść, bo troszku nie wiem?

Kasia ja też uwielbiam inne kultury ich zwyczaje. I strasznie mnie to interesuje:-)

Moja kumpela przeprowadziła sie do Indii i Aryan jej syn chodzi tam do przedszkola, super sprawa:-) Monika co jakis czas dzwoni i przesyła foty z Indii. Rewelacja

Ja też uwielbiam inne narodowości, kultury, itp
A jak się np. człek z takim Bułgarem napije, to i bułgarski zna:-D

Lucky - na judaizm można przejśc, ale zawsze będziesz "obca", bo nie urodziłaś się w rodzinie Żydów

he, he ale temat wywolalam:-p

ja nie bardzo sie znam na kulturze zydowskiej, ale u tych ortodoksyjnych zydow nie podoba mi sie to ze kobiety gola glowy po slubie

na tym weselu wiekszosc kobiet zameznych byla w perukach

nie wiem dlaczego tak jest

no wlasnie,poniewaz moja mam jest gojka ja tez zawsze bede dla nich gojka...
i rebe mi powiedzial tak: skoro Bog chcial zebym byla ochrzczona to tak ma byc...

Ja nie jestem rasistką. Nie lubiętylko cyganów plątających sie po mieście, żebrzących i wyciągajacych kasę na ,,wróżenie". uch. Ale ta niechęć nie wynika z rasizmu ale z tego,że nienawidze chamskich naciągaczy
(panie, daj powróże - nie chcę! - oby ci rodzina zmarł! Oby ci dom spłonął! - byłam świadkiem takiej właśnie zaczepki jakiegoś faceta....)

Mnóstwo narodowości przewija się przez nasze biuro - ja tam ich lubię;-):tak:

reklama
znaczy sie z mieszanego malzenstwa jestes:-)

chyba tak jest, ze jak matka jest zydowka a ojciec nie to dzieci sa uznane za zydow, a jak odwrotnie to nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry