reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

reklama
Kreciku wyglądasz super. Takie zdjęcia działają na mnie mobilizująco. Ja mam jeszcze 6 kg do zrzucenia. A na brzuchu mam taki flak , że aż mi się wylewa do połowy ud gdy siedzę:tak:.
Dziewczynki, czy wam juz zniknęła ta pionowa kreska na brzuchu, bo u mnie jest nadal widoczna...

Ja już nie mam tej krechy, ale podobno do pół roku od porodu może być widoczna...
Iwa ja też mam flak, a niby mam wagę sprzed ciąży:-D A do tego te "cudowne" rozstępy... Brzuch to jedna wielka katastrofa...:tak:

Ja nie miałam tej "krechy" a rozstępy tylko na udach, ale za to nie mogę zrzucić ani kilograma:no: całą ciążę nie jadłam słodyczy bo mnie skręcało na sam ich widok a teraz nie mogę przeżyć dnia bez czegoś słodkiego no i niestety efekty są na wadze:-(też mam 6 kg do zrzucenia a jakoś nie mogę sie zmobilizować ( a byłam taka szczuplutka przed ciążą ach.....wspomnienia)

A ja dzisiaj zobaczyłam kolejne pół kilograma mniej. I z tej radości poleciałam do cukierni po ciastka, tzn. byłam z dzieckiem na spacerze, tylko nogi mnie jakoś same tam poniosły ;-) . A niech tam, żyje się raz...

Dziekuje dziewczynki za tyle pozytywnych reakcji na moj wyglad! Was tez zachecam do wstawienia swoich fotek bo mnie wasze komentarze bardzo podniosly na duchu! Ja sie nie odchudzam i jem slodycze tak jak Iwa, bo przywiozlam sobie moje ulubione smakolyki z polski! Jedno wam powiem , czy jestesmy grube czy chude, czy mamy obwisle brzuchy czy tez nie, to wszystzko jest nie wazne! Nie ma co sie dolowac bo przeciez cale nasze piekno widzimy teraz w naszych dzieciatkach!!

Nie przejmujcie się,dzis usłyszałam,że jestesmy jednym z 3 narodów najszczuplejszych w UE!;-)
A u mnie chyba zaczęła sie płodność....zaczynam plamić na brunatno i nie wiem czy to okres czy coś innego...?

Oj Agatko!!!!!pozazdroscic fogurki....moj brzuszek za szybko nie wyjdzie na swiatlo dzienne..a co dopiero taka bluzeczka,gratuluje..naprawde nie widac jakbys kiedykolwiek byla w ciazy!!!!!:-) :-) :-)

reklama
W sumie jak tak patrze na Irlandki...to chyba nie mam sie czym martwic:)prawie kazda jakby miala 5 dzieci:)Olu..pewnie okres nadchodzi:tak: ...

Do góry