reklama
Wlasnie , wstawiajcie swoje fotki!!!
Martusiu ty chyba gdzies narzekalas na swoja figurke!!! Ja zupelnie nie rozumiem dlaczego! Wygöladasz fantastycznie i wcale nie musisz miec brzucha odkrytego by zobaczyc jak ladnie wygladasz!!! Widac ze zeszczuplalas!!!!
Martusiu ty chyba gdzies narzekalas na swoja figurke!!! Ja zupelnie nie rozumiem dlaczego! Wygöladasz fantastycznie i wcale nie musisz miec brzucha odkrytego by zobaczyc jak ladnie wygladasz!!! Widac ze zeszczuplalas!!!!
Zeszczuplalam dziewczynki, ale Izuniu uwierz mi brzusio sie jeszcze wylewa ze spodni (chociaz juz nie ze wszystkich)
tylko tu nie widac, bo sweterek zaslania;-) Ale wiecie dziewczynki, jak to jest zawsze trzeba troszke ponarzekac;-)

M
megii*
Gość
Mortag naprawdę wyglądasz super
W sobotę pomęczę mężulka o sesję to potem też wstawię.

W sobotę pomęczę mężulka o sesję to potem też wstawię.
Krecik była pierwsza odważna i wcale się nie dziwię bo jak juz pisałam ,wygląda super
Martuś tak samo!Ja nadal nie widzę u Ciebie tych zbędnych kilogramów...
Chyba muszę zaproponować Jackowi by wysłał Cie do okulusty...;-)
No to teraz ja-oczywiście nie mogłam się zdecydować na jedną fotkę
więc wybaczcie kochane...
To są zdjęcia sprzed kilku dni ale dziś znowu jesteśmy z Zuzolem same więc nie miał kto nam pstryknąc w miarę porządnej foteczki

No to teraz ja-oczywiście nie mogłam się zdecydować na jedną fotkę

M
megii*
Gość
Kocia laska z Ciebie pierwsz klasa 

Kociu jak ty swietnie wygladasz!!! No taka szczuplutka to ja chyba nigdy nie bede!!! Nie dosc ze jestes szczupla, zgrabna i ladna to po tobie juz w ogloe nie widac ze jeszcze niedawno bylas dwa w jednym!!! I wlasnie fajnie ze wstawilas kilka fotek to mamy dowod na to ze to nie zasluga ujecia tylko fakt na to, ze ty taka zgrabna laska jestes!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ale wy wszystkie sliczne jesteście i jakie laski do tego .Ja nie mogę ,chyba wpadnę w depresje

reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Oj pięknie wyglądasz kocia,zresztą natura dała ci sliczną figurkę i młodzieńczy wygląd.
Martusiu,jakbyś mi powiedziała,że miałaś 4 miechy temu brzuszek gigant a nie wiedzialabym o tym wczesniej to naprawdę bym nie uwierzyła! a brzuszek nawet jak nie super płaski,to zupełnie tego nie widać
A ja uważam,że nie trzeba być super laską po porodzie,tylko zeby ta skóra była jędrniejsza:-(

Martusiu,jakbyś mi powiedziała,że miałaś 4 miechy temu brzuszek gigant a nie wiedzialabym o tym wczesniej to naprawdę bym nie uwierzyła! a brzuszek nawet jak nie super płaski,to zupełnie tego nie widać

A ja uważam,że nie trzeba być super laską po porodzie,tylko zeby ta skóra była jędrniejsza:-(
Podziel się: