reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

Wstawiajcie więcej zdjęć to może się zmobilizuję i pozbędę się tego paskudnego brzucha...:-D Dlaczego wszyscy już mają płaskie brzuszki a ja nie:-(

Martag wyglądasz super!!!

reklama
Wlasnie , wstawiajcie swoje fotki!!!
Martusiu ty chyba gdzies narzekalas na swoja figurke!!! Ja zupelnie nie rozumiem dlaczego! Wygöladasz fantastycznie i wcale nie musisz miec brzucha odkrytego by zobaczyc jak ladnie wygladasz!!! Widac ze zeszczuplalas!!!!

Zeszczuplalam dziewczynki, ale Izuniu uwierz mi brzusio sie jeszcze wylewa ze spodni (chociaz juz nie ze wszystkich):-D tylko tu nie widac, bo sweterek zaslania;-) Ale wiecie dziewczynki, jak to jest zawsze trzeba troszke ponarzekac;-)

Krecik była pierwsza odważna i wcale się nie dziwię bo jak juz pisałam ,wygląda super:tak: Martuś tak samo!Ja nadal nie widzę u Ciebie tych zbędnych kilogramów...:confused: Chyba muszę zaproponować Jackowi by wysłał Cie do okulusty...;-)
No to teraz ja-oczywiście nie mogłam się zdecydować na jedną fotkę :baffled: więc wybaczcie kochane...:zawstydzona/y: To są zdjęcia sprzed kilku dni ale dziś znowu jesteśmy z Zuzolem same więc nie miał kto nam pstryknąc w miarę porządnej foteczki:wściekła/y:

Kociu jak ty swietnie wygladasz!!! No taka szczuplutka to ja chyba nigdy nie bede!!! Nie dosc ze jestes szczupla, zgrabna i ladna to po tobie juz w ogloe nie widac ze jeszcze niedawno bylas dwa w jednym!!! I wlasnie fajnie ze wstawilas kilka fotek to mamy dowod na to ze to nie zasluga ujecia tylko fakt na to, ze ty taka zgrabna laska jestes!!!

Kocia a gdzie ty masz brzuch???Bo ja tam deske i jakieś kosci widze;-) ;-) Normalnie chciałabym mieć taki brzuch buuuuuuu

reklama
Oj pięknie wyglądasz kocia,zresztą natura dała ci sliczną figurkę i młodzieńczy wygląd.:tak:
Martusiu,jakbyś mi powiedziała,że miałaś 4 miechy temu brzuszek gigant a nie wiedzialabym o tym wczesniej to naprawdę bym nie uwierzyła! a brzuszek nawet jak nie super płaski,to zupełnie tego nie widać:tak:
A ja uważam,że nie trzeba być super laską po porodzie,tylko zeby ta skóra była jędrniejsza:-(

Do góry