reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze ciala po ciazy

No i jak tu Was nie uwielbiać?Nawet mój mąż mi tylu miłych słów nie mówi...:zawstydzona/y: Tylko,że suchotnica jestem...:wściekła/y: Kreciku,zaraz wkleję Ci zdjęcie z teraz-sama sobie zrobię po kąpieli bez upiększaczy-zmienisz pewnie troszkę zdanie:-( Kaja,no mam troszkę brzuszka...Nigdy większego nie miałam!:tak:

reklama
No właśnie całkowicie sie z tobą zgadzam.Wystarczy mi jak bede miała brzuch jak Nadia pupinke:-D :-D :-D :-D ;-) ;-) ;-) ;-)

"Dziewczyny,wyglądacie jak słonice,wszędzie wam wisi tłuszcz,cyce w skarpety sobie pewnie wkładacie,w zyciu juz nie będziecie chociaz w 1% przypominac lasek" - co by było jakby ktoś nam tak napisał????:szok: :szok: :szok: :-D ;-)Jesteśmy tu po to aby wzajemnie się wspierać i dodawać otuchy,także aby prawić komplementy! Naprawdę jestem pełna podziwu,jak wyglądacie,to nie są jakies puste komplementy,jakbym uważała,że nic szczególnego nie osiągnęłyscie w wyglądzie po porodzie to bym nic nie napisała,a tak-tylko podziwiam!:tak: Kreciku,kaaala,kocia,martag-jesteście LASKI!!!!!!!!!!!!:tak: :tak: :tak:

Oleńko...Mów mi tak dalej...Nigdy mi moja waga nie przeszkadzała...Byłam wręcz znacznie chudsza jak jeszce pracowałam(42 kg.)Ale teraz kiepsko się czuję z taką wagą...I nawet nie wiecie jak zazdroszczę wszystkim kobietkom u których widać,że były w ciąży...Ja tak czekałam np.na tę kreskę na brzuchu...:-( :-( :-( I nic...:-( :-( Wiem,pomyślicie,że jestem jakaś nienormalna...:baffled: :baffled: :baffled:

A to zdjątka dla Krecika po kąpieli i wczoraj rano-tak wyglądam po nockach...

Kociu zdania nie zmienilam i po tych fotkach moge tylko powiedziec ze wygladasz bardziej sexi!!!! Moze to glupio od kobiety uslyszec ale poprostu sprawiasz takie wrazenie!!! Moim zdaniem wygladasz swietnie!!!

Kreciku,dziękuję Ci bardzo!!!A jeśli Allanek będzie taki jak jego mamusia to...Jej współczuję...Bo wszystkie dziewczyny będą Jego!!!A mamausia zadrosna będzie o swojego przystojniaka!!!A co do sexy wyglądu...to ile razy ksiądz pomylił się podczas chrzcin Małego patrząc na Twoje nogi do samej ziemi???!!!

Hihii
a zebys wedziala ze sie raz pomylil!!! Zamiast powiedziec Allan Mrtin ja ciebie chrzcze..., to powiedzial Allan Peter!!!! I nie wiem czy to wina moich nog ale cala msze sie pocil niemilosiernie tak ze sie z iego lalo!!! Moze to wina bakow mojego synka!!!
A tak w ogole dziekuje za komplementy!!

reklama
He,he...Ładnie tak deprawować księdza????Bo to że to była w znacznej mierze wina czy raczej zasługa Twoich nóg,nie ulega wątpliwości;-)

Do góry