• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

milutku brzuszek prze piękny i nawet jak się rozleje na boki, to będzie cudo, bo jest mieszkankiem 2 dzidziusiów

harsh z krową przegięłaś babo;) hehehe ja tu widzę spory, ale zgrabny, typowo ciążowy brzuszek!

koncia twoje mieszkanko bardzo mi przypomina moje:) moje mi się podoba, więc twoje również

Ostatnia edycja:
reklama
Koncia, zgrabniacho jedna Ty!

Ja jako, jak to mówi Harsharani "szczęśliwa nieposiadaczka wagi", miałam okazję zważyć się u lekarza dzisiaj i od początku ciąży +4,2 kg. Prawidłowo?
Harshka, a jak u Ciebie? Bo zaczynałyśmy z takiego samego pułapu chyba?

Bosonozka, ja generalnie nie wiem. Bylam wczoraj u lekarza, ale mnie nie wazyli (na szczescie)...Caly czas mieszcze sie w jeden rozmiar, wiec jesli juz to poszlo w brzuch...ale i tak sie martwie. Bo najgorsze jeszcze nie nadeszlo.... ;-)

to i ja się pochwalę :> mój brzunio w 18-tym tygodniu;)
P1030051.jpg

reklama
Super brzucholki, szczegolnie naszego Milutka M2 piekne, Pestusia jakbym spojrzała na to zdjecie nie wiedząc ,że jesteś w ciąży pomyslałabym ,żę może po obiadku jesteś.
Ja zauważylam ,że teraz w przeciwiństwie do 1-szej ciąży taka bardziej rozlana jestem tzn, większa pupa i uda no i brzuch na boki rozlany. Z Olą do końca z tyłu patrzac miałam wciecie w tali.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry