H
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja bym tak łatwo z basenu nie rezygnowala, po wyjściu dokladnie suszysz glowę, potem idziesz na chwilkę/ może dłuższą chwilkę do kawiarenki odsiedzieć trochę, ubierasz sie cieplutko i na glowę obowiązkowo CZAPA i migiem do auta, najlepiej trochę nagrzanego. My tak robimy, no oprócz tego siedzenia w kawiarence, bo Wiktor nie nadaje się w publiczne miejsca. Mariusz podjezdza pod drzwi basenu i my pędem do autka... Basen też odpada bo jak wyjdę taka świeżo wysuszona to też choroba gotowa.
Ja się tak nie bawię! :-(
hehehehe nie no nie mogę, ale masz egzemplarz w domuFutrzak i Scarletka oj on czasem jak cos powie to mam ubaw na pare dni,ostatnio czytałam gazetke typu ''mam dziecko'' i tak głosno mysle ''skad bedziemy wiedziec czy dziecku jest za zimno?''(ja wiem ze powinno sie dziecko na poczatku ubierac o jedna warstwe wiecej niz dorosłego) a M na to ''no bedzie szczekac zebami''noooo bo noworodek ma zeby;-)
dokładnie, zobaczysz jak szybko przy dwójeczce dzieciaczków dojdziesz do swojej wagi sprzed ciąży.Wczoraj śmiałam sie z położna ze ta waga wyjasnia moje ociężale ostatnio ruchya potem smiałysmy im wiecej tym dla dzieci lepiej a mam o wage bedzie sie martwic i dbac po porodzie
![]()
super!!!