• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Harsharani- śliczny brzuszek....jaka krowa??????????:szok::szok::szok: Ja tu widzę dwie krowy!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D z czego ja to chyba mam w brzuchu piłkę:)
Obraz 141.jpgObraz 14.jpg

Krówko kochana! Śliczny masz brzuszek!!! Nie otłuszczony, tylko taki słodko ciążowy. Maleństwu muuuuuusi być w nim wygodnie :-)

Milutek - jaka różnica od ostatniej fotki!!! I jaki kształt krągły!!! Piękne M2!

... Basen też odpada bo jak wyjdę taka świeżo wysuszona to też choroba gotowa.
Ja się tak nie bawię! :-(
ja bym tak łatwo z basenu nie rezygnowala, po wyjściu dokladnie suszysz glowę, potem idziesz na chwilkę/ może dłuższą chwilkę do kawiarenki odsiedzieć trochę, ubierasz sie cieplutko i na glowę obowiązkowo CZAPA i migiem do auta, najlepiej trochę nagrzanego. My tak robimy, no oprócz tego siedzenia w kawiarence, bo Wiktor nie nadaje się w publiczne miejsca. Mariusz podjezdza pod drzwi basenu i my pędem do autka :) nawet kataru nie mialam nigdy po basenie.

Futrzak i Scarletka oj on czasem jak cos powie to mam ubaw na pare dni,ostatnio czytałam gazetke typu ''mam dziecko'' i tak głosno mysle ''skad bedziemy wiedziec czy dziecku jest za zimno?''(ja wiem ze powinno sie dziecko na poczatku ubierac o jedna warstwe wiecej niz dorosłego) a M na to ''no bedzie szczekac zebami'' :szok: noooo bo noworodek ma zeby;-)
hehehehe nie no nie mogę, ale masz egzemplarz w domu
czkawka to zazwyczaj pierwszy sygnał, choć mój WIki czkal nawet jak byl cieplutko opatulony, więc to nie reguła. Rączki zimne, stópki, niepokój... Wiki był cieplej ubierany, bo tego wymagał od nas. Jak go chciałam pozbyć jakiejś dodtkowej warstwy to płakał. Za to tak cieplutko opatulony spał na dworze po kilka godzin dziennie, zimą przy mrozach też, ale wtedy to juz miał 5 mies. ;)

Wczoraj śmiałam sie z położna ze ta waga wyjasnia moje ociężale ostatnio ruchy:) a potem smiałysmy im wiecej tym dla dzieci lepiej a mam o wage bedzie sie martwic i dbac po porodzie:)
dokładnie, zobaczysz jak szybko przy dwójeczce dzieciaczków dojdziesz do swojej wagi sprzed ciąży.

Harsharani i Milutku -śliczne macie brzuszki :D

Ostatnia edycja:
reklama
Milutek,u mnie to się zaczęło od rozlania na boki, ale jak troszkę wyszedł z przodu, to już nie wygląda tak tragicznie, taka szersza kuleczka :)

Zresztą wam pokażę :-D

19 tc

Załączniki

• Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 90
  • Obraz 003.jpg
    Obraz 003.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama