Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,pocieszyciel sie znalazł;-)Ja tez jestem przerazona ze mozna tak szybko tyc,ciekawe jak to bedzie,pewnie pomysle ze waga sie zepsuła;-)
Na razie mam ok 3kilo na plusie:-) Wczoraj stwierdziłam do M ze przy tej ilosci jedzenia ktora pochłaniam to i tak nie widac ze tyje a on na to ''no jak to nie,przeciez tyłek ci urosł'',pocieszyciel sie znalazł;-)

noooo bo noworodek ma zeby;-)Agnes nie boj nic,niedługo sie wszystkie zrownamy i bedziemy sie wszystkie toczyc
Futrzak i Scarletka oj on czasem jak cos powie to mam ubaw na pare dni,ostatnio czytałam gazetke typu ''mam dziecko'' i tak głosno mysle ''skad bedziemy wiedziec czy dziecku jest za zimno?''(ja wiem ze powinno sie dziecko na poczatku ubierac o jedna warstwe wiecej niz dorosłego) a M na to ''no bedzie szczekac zebami''noooo bo noworodek ma zeby;-)

dziewczyny , ale Wy macie wszystkie takie małe, zgrabne brzuszki, tylko ja taki słoń, u mnie już 5,5 kg na plusie, jeszcze 2,5 kilo i osiągnę magiczne 60 kilogramów
![]()
Zdarzalo mu sie tez ziewac... Boze! Ja zapominam o takich rzeczach... I kurna... znowu pampersy....Ehhhhhhhhhh....
aaa...zapomniałam...czytam książkę...ale jeszcze nie doszłam do obsługi noworodka...więc wszystko przede mną ... uff