• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Ja tez jestem przerazona ze mozna tak szybko tyc,ciekawe jak to bedzie,pewnie pomysle ze waga sie zepsuła;-)
Na razie mam ok 3kilo na plusie:-) Wczoraj stwierdziłam do M ze przy tej ilosci jedzenia ktora pochłaniam to i tak nie widac ze tyje a on na to ''no jak to nie,przeciez tyłek ci urosł'':szok:,pocieszyciel sie znalazł;-)

Ja tez jestem przerazona ze mozna tak szybko tyc,ciekawe jak to bedzie,pewnie pomysle ze waga sie zepsuła;-)
Na razie mam ok 3kilo na plusie:-) Wczoraj stwierdziłam do M ze przy tej ilosci jedzenia ktora pochłaniam to i tak nie widac ze tyje a on na to ''no jak to nie,przeciez tyłek ci urosł'':szok:,pocieszyciel sie znalazł;-)

bardzo delikatny ten twój m :-D

dziewczyny , ale Wy macie wszystkie takie małe, zgrabne brzuszki, tylko ja taki słoń :-D, u mnie już 5,5 kg na plusie, jeszcze 2,5 kilo i osiągnę magiczne 60 kilogramów:no:

Agnes nie boj nic,niedługo sie wszystkie zrownamy i bedziemy sie wszystkie toczyc:-D

Futrzak i Scarletka oj on czasem jak cos powie to mam ubaw na pare dni,ostatnio czytałam gazetke typu ''mam dziecko'' i tak głosno mysle ''skad bedziemy wiedziec czy dziecku jest za zimno?''(ja wiem ze powinno sie dziecko na poczatku ubierac o jedna warstwe wiecej niz dorosłego) a M na to ''no bedzie szczekac zebami'' :szok: noooo bo noworodek ma zeby;-)

Agnes nie boj nic,niedługo sie wszystkie zrownamy i bedziemy sie wszystkie toczyc:-D

Futrzak i Scarletka oj on czasem jak cos powie to mam ubaw na pare dni,ostatnio czytałam gazetke typu ''mam dziecko'' i tak głosno mysle ''skad bedziemy wiedziec czy dziecku jest za zimno?''(ja wiem ze powinno sie dziecko na poczatku ubierac o jedna warstwe wiecej niz dorosłego) a M na to ''no bedzie szczekac zebami'' :szok: noooo bo noworodek ma zeby;-)

moje dziecko od razu miało czkawkę;)
po kilku dniach załapiesz obsługę noworodka, nie martw się
a szczękać, to raczej na początku nie będzie:-D

dziewczyny , ale Wy macie wszystkie takie małe, zgrabne brzuszki, tylko ja taki słoń :-D, u mnie już 5,5 kg na plusie, jeszcze 2,5 kilo i osiągnę magiczne 60 kilogramów:no:

Poczekaj, az mnie zobaczysz. Pepek powoli ma zaczyna wybijac... I jak slon tez sie czuje...

Olaf tez mial czkawke. Albo siusial. To znaczy...ja go rozbieram, a tu fontanna :-D Zdarzalo mu sie tez ziewac... Boze! Ja zapominam o takich rzeczach... I kurna... znowu pampersy....Ehhhhhhhhhh....

mam nadzieję że o takich rzeczach jak jedna warstwa więcej niż u dorosłego to dowiem się na szkole rodzenia:-) bo ja NIC NIE WIEM ! po za tym co czasem tutaj napiszecie;-) jakbym miała czytać wszystkie gazetki i artykuły w necie to chyba bym zgłupiała... :-D aaa...zapomniałam...czytam książkę...ale jeszcze nie doszłam do obsługi noworodka...więc wszystko przede mną ... uff:-D

reklama
A moj M mowi do mnie: No co tam GRUBASKKU vel. GRUBASIE.
Madrala kurcze.
Nic to, bedziemy sie odchudzaly w marcu/kwietniu.
Ale w collegu mowia, ze juz widac, ze jestem w ciazy. No, w koncu prawie jestem w polowie ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry