• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Fifronka, ja wiem, ze ty drobna jestes, ale ja tyle to w 7 klasie wazylam...

W ogole to musze strzelic sobie zdjecie tez, ale chyba wieczorem zmolestuje Kena :) Strasznie mi ostatnio brzuch rosnie, ale jestem szczesliwym NIEPOSIADACZEM wagi i sie nie katuje....

Agacina glowa do gory super wygladasz nie masz co sie przejmowac tymi kg :)

Haras mi tez cos ostatnio rosnie ale nie moze bo wczoraj kupilam sukienke i za tydzien chcialabym jednak sie w nia zmiescic:)

Ahhhh, Slub :-) Dasz rade! Jakby co to na biezaco bedzie sie zmieniac :)

W ogole to mi sie robia rozstepy na piersiach... a nie chce masowac az tak bardzo, bo z olafem masowalam piersi i dostalam skurczy ;/

Linea - ja też niespecjalnie się ruszam, bo nawet nie mam kiedy. Chyba, że liczy się latanie między biurkami i po schodach w pracy? Zpisałam się nawet na basen dla ciężarówek, ale od terminu pierwszych zajęć złapałam akurat przeziębienie i nie poszłam. A teraz nie opłaca mi się zapisywać, bo mnie non stop w kraju nie będzie. Ale od grudnia nie ma przebacz!
A co +8, ja mam +4,5, ale na początku ciąży bywa, że przybiera się więcej, a potem już spokojniej.

Harshka, w takim razie w piersi tylko wsmarowuj specjalny balsam, bez masażu. Delikatnie tylko wklep.

U mnie dziś rano waga pokazała 53,5 kg czyli jeszcze jestem -0,5 kg od wagi wyjściowej. Pewnie jak w poprzedniej ciąży zacznę tyć dopiero w 5-6 m-c. Każda kobieta jest inna więc Linea tak sie nie przejmuj, tylko pilnuj by nie jeść "śmieci" czyli fast food, słodyczy zbyt wiele itp.

dziewczyny sliczne te brzunie macie!!!!!!!!!!!!!!!!

ja wczoraj stanełam na wadze rano na głodniaka i waga pokazała 51,700 wiec nie jest zle jak narazie :tak: obawiam sie tego co teraz bedzie bo juz za chwile nadejdzie czas kiedy tyje sie najszybciej i najwiecej!!!:angry::crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry