• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

reklama
Ewi, daj numer do męża, bo mu muszę pilnie sms-ka wysłać, że jesteś w desperackiej potrzebie sklepania pupska ;-)! Takie głupoty gadasz kobieto, że wstyd!

Papciarkowa - drecha nie mam. Nie wchodzę już ;-) Ale mam w planach zakup. Może się na barbie zrobię i sobie różowy strzelę? Welurowy i żeby do kociej sierści pasował. Bo czarny welurek nie pasuje :-)

No BOSA masz racje czarny nie przejdzie ja mam w domu bernardyna wiec wiem co to znaczy założyć ciemny ciuch masakra a różowy jak najbardziej ja tam lubie cukierkowe kolory

Bosonóżka, Papciorkowa już dobrze, dobrze tylko na mnie nie krzyczcie;) Ale jestem zawstydzona żetakie głupoty gadam. Ja gruba??? Nie, nie, nie. Ale ja jestem szczupła;) i w ogóle piękna, młoda i urocza:) już nie muszę dostawać kopa?:)

Ewi mów sobie tak jak ja codziennie rano przed lustrem "Codziennie budzę się piękniejsza, ale dziś to już, *****, przesadziłam" ja podebrałąm to od mojej funfeli i działa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry