Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeszcze 2tyg będę grzała fotelik bezpiecznie w domku,a potem zacznie się jazda autobusem w tłoku, kichający pasażerowie, wspinaczki po schodach uczelni, stresy i jeszcze większe zmęczenie obowiązkami. Zaraz jak pójdę na uczelnie mam zamiar zrobić praktyki, więc nie będzie mnie w domku od rana do wieczora. Podziwiam pracujące ciężarówki, bo wiem, że mnie niedługo także czeka nadludzki wysiłek, a niedomagam jak schorowana staruszka. Jak się rano zbieram, to 2 razy dłużej, bo rzeczywiście się czuję jakby mi 50 lat przybyło. Do tego człapię powolutku, bo mi coś tam w stawach łupie. Czasem mam na prawdę spore obawy, bo są takie dni, że nie daję rady wstać z łóżka - osłabienie, ból głowy, stawów, kręgosłupa, mdłości...:-( Cholera, ale muszę dać radę i dam!

tak będę do niego mówić!!! A co- niech się meczy razem ze mną:-):-)Dziewczyny mnie to tez wszystko przeraza!!!
Jak ja będę wkładać buty w zimie z takim moim M-2??? Nie mam prysznica a z wanny to mnie beda musieli dzwigiem wyciagac...dobrze ze mój mąż ma wprawę:-):-):-) jest operatorem żurawia- zna się na wyciąganiutak będę do niego mówić!!! A co- niech się meczy razem ze mną:-):-)

Dziewczyny mnie to tez wszystko przeraza!!!
Jak ja będę wkładać buty w zimie z takim moim M-2??? Nie mam prysznica a z wanny to mnie beda musieli dzwigiem wyciagac...dobrze ze mój mąż ma wprawę:-):-):-) jest operatorem żurawia- zna się na wyciąganiutak będę do niego mówić!!! A co- niech się meczy razem ze mną:-):-)